Schrijf een review en win

en win 3 x 250,- shoptegoed!

Wie weet heb jij straks een gratis meubel in huis!
Heb je onlangs in een van onze woonwinkels of via onze website een nieuw meubel of een mooie accessoire gekocht? Schrijf dan nu review! Door jouw review achter te laten, help je andere klanten bij het maken van hun keuze. En om je te bedanken voor je bijdrage, maak je kans op een mooie prijs: maandelijks kiezen wij uit alle inzendingen drie winnaars die kans maken op 250,- shoptegoed. Je mag alle meubels reviewen die op je kassabon staan, hoe meer reviews je achterlaat, hoe meer kans je maakt om deze prijs te bemachtigen.

Ontdek hier de winnaars

ZO DOE JE MEE:

Meedoen aan deze winactie is heel simpel: Het achterlaten van een productreview is eenvoudig en kan al binnen een paar minuten geregeld zijn:

  1. Zoek het door jou gekochte product weer op via onze website of gebruik hiervoor de e-mail die je van ons ontvangt met de oproep een review achter te laten over je aangekochte meubel(s).
  2. Klik op 'Schrijf een review' vlak onder de productinformatie en volg de aangegeven instructies.
  3. Je review wordt veilig en anoniem op de website geplaatst. Is dit gelukt? Houd dan nu je e-mail en onze website in de gaten, want vanaf nu maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen.


bekijk de actievoorwaarden