dierenhuid

Dierenhuiden

11 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens

Dierhuid Koehuid

259,-
Goossens

Dierhuid Koehuid

259,-
Goossens

Dierhuid Rendier

199,-
Goossens

Plaid Konijnenvacht

24,-
Goossens

Plaid Geitenvacht

59,-
Goossens

Dierhuid Koehuid

259,-
Goossens

Plaid Geitenvacht

59,-
Goossens

Dierhuid Zebra

419,-
Goossens

Plaid Konijnenvacht

24,-
Goossens

Plaid Konijnenvacht

24,-

Aaibare dierenhuiden

Wil je een vloerkleed dat je interieur wat stoerder maakt? Denk dan eens aan een dierenhuid. Onze dierenhuiden zorgen voor een stoer én landelijk karakter in jouw woning en zijn door hun natuurlijke tinten heel makkelijk te combineren met meubels in alle stijlen. Een koeienhuid staat mooi in je zithoek. De wat kleinere dierenhuiden kun je over je eetkamerbank leggen. Dat zit lekker zacht. Of drapeer hem over je fauteuil

Van schapenvacht tot rendiervacht

In onze collectie hebben we dierenhuiden in alle soorten en maten. Op zoek naar een grote dierenhuid die je kunt plaatsen onder je bank en salontafel? Dan is de huid afkomstig van een koe een goede keuze. Zoek je een kleiner formaat, dan kun je kiezen voor de springbokhuid of de huid van het rendier. En ook hebben we kleine plaids gemaakt van konijnenvachten die leuk staan over een krukje. De huiden hebben diverse kleuren en patronen. Geen dier is hetzelfde, dus ook je dierenhuid is een uniek item.  

Onderhoud van je dierhuid

Koeienhuiden blijven het langst mooi door ze te stofzuigen. Alle andere huiden kun je beter uitkloppen. Leg ze ondersteboven en klop voorzichtig met de vlakke hand op het vloerkleed. 

Tip: leg de huiden, met uitzondering van de koehuiden, ergens neer waar er niet overheen gelopen wordt. Hoe vaker je over de huid heen loopt, hoe sneller deze slijt. 

Anti-slip ondertapijt

Als je wilt dat je dierenhuid netjes op zijn plaats blijft liggen, en je niet struikelt over je vloerkleed, kun je er een anti-slip ondertapijt onder plaatsen. Deze is op maat te knippen, dus past altijd onder je dierenhuid. 

Dierhuid kopen? Bestel 'm gemakkelijk online

Wanneer je dierenhuid bij jou in huis de show steelt, is afhankelijk van de levertijd van de dierenhuid die je kiest. Hebben wij de dierenhuid voor je op voorraad, dan wordt deze snel bij je bezorgd. Duurt het iets langer voordat de dierenhuid ons distributiecentrum bereikt, dan vragen wij om wat meer geduld. Sommige dierenhuiden worden door Post NL bezorgd. Of dit ook voor jouw gekozen dierenhuid geldt, kun je zien in de check-out in onze webshop of vraag ernaar in de winkel.