Je eigen bijzondere tafel

Mogen we je even voorstellen aan Blade? 

Een eetkamertafel die niet iedereen heeft. Blade is uniek en dat heeft alles te maken met jouw smaak. Je kunt kiezen uit verschillende soorten onderstellen. Hout of metaal, in een aparte vorm of klassiek. Maar dat is nog niet alles. Ook met het blad kun je verschillende kanten op en dat maakt het persoonlijk

blade-tafel
Stap 1. Kies je maat

Aan zo'n mooie tafel moet natuurlijk genoeg plek zijn. De Blade is dan ook in verschillende afmetingen te maken,  zodat jij en je gezelschap alle ruimte van de wereld hebben. Mogelijke afmetingen: 

afmetingen-bladeStap 2. Kies je blad

Het tafelblad van Blade biedt verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit een strakke afwerking met rechte lijnen, of iets ruiger met een gewelfde zijkant. Op die manier zie je dat het blad een eerder leven als boomstam gehad heeft. Het ambachtelijk oud gemaakte eiken is op verschillende manieren af te werken. Ga voor natuurlijk schoon of kies voor één van de 9 hoogwaardige soft touch lakken

3-bladen

Een gewelfd blad geeft
een robuuste uitstraling

gewelfd-bladStap 3. Kies je poot

Met 15 verschillende soorten onderstellen zit er altijd wel iets voor je bij. Bedenk welke vormgeving jij het mooist vindt, waar de poot onder de tafel moet komen te staan en kies vervolgens welk materiaal daar goed bij past. Een kruispoot in roest metaal is hartstikke ruig, terwijl een vierkant in onbewerkt eiken weer heel natuurlijk is. Er is zelfs een bartafel mogelijk!

eindeloze (kleur)mogelijkheden


blade-tafels-met-unieke-potenblade-opmaat-winkelafbeelding


Kom naar onze winkel voor een tafel op maat

Ben je op zoek naar een unieke tafel op maat? Kom dan gerust eens langs in één van onze winkels. Onze ervaren adviseurs bespreken de ruime mogelijkheden graag, en helpen je graag met een advies op maat. Vul het adviesformulier in voor een gratis adviesgesprek in de winkel, of loop gewoon eens bij één van onze winkels binnen.

vind een winkel in de buurt