• 08-02-2017
  • Elegant Chic
binnenkijken-bij-header_2


Het ruime appartement in Leiden is het paleisje van Jeff. Nadat Edgar bij hem intrekt is het zoeken naar een stijl waar ze beiden van houden. Ze dromen van een stoer mannenhuis met de uitstraling van een luxe hotel.

Luxe materialen

Om je huis een luxe uitstraling te geven is het belangrijk dat elke ruimte een centraal punt heeft. In de woonkamer van Jeff en Edgar is de grote hoekbank Vassione een echte eyecatcher. De spiegels zijn daarnaast een mooie en klassieke manier om de muur aan te kleden. Het hout van de eettafel in combinatie met het metaal van de hanglamp Vorm geeft ook een extra luxe uitstraling. 

binnenkijken-bij-3
binnenkijken-bij-1

Verschillende smaken

Jeff is gek op aardetinten en Edgar houdt van kleur. De uitdaging was dan ook om dit te combineren in een stijl waar ze zich beide in thuis voelen. Kleur is vooral gebruikt op de muren en de aardetinten zijn terug te vinden in de meubels. De eetkamerstoel Point en de bijzettafel Boomstam zijn hier een voorbeeld van. 


binnenkijken-bij-4
binnenkijken-bij-5

Speelse ruimtes

In het mannenhuis is een aparte ruimte gecreëerd door middel van een opstapje. Aangezien Jeff erg van koffie houdt, kon een speciaal koffiehoekje natuurlijk niet ontbreken. In de andere ruimte is de bank het speelse element. Deze bank kan namelijk los worden geschoven en op verschillende manieren in de ruimte worden geplaatst. 


binnenkijken-bij-2

Wil je meer lezen over luxe wonen? Bekijk dan onze luxe woonstijl.

None