Kast op maat: Easy Storage

vanaf 689,-

De perfecte kast voor in je slaapkamer stel je zelf makkelijk samen met ons Easy Storage concept. In drie simpele stappen heb jij de kast waarin je al je spullen makkelijk kunt opbergen. Je bepaalt zelf je maat, dus zeg maar wat je in onze Easy Storage slaapkamerkast wilt plaatsen. Je kleding? Bedlinnen?

bekijk de online modellen

Stap 1.

Kies je maat

Kies zelf de hoogte- en breedtemaat van onze Easy Storage slaapkamerkast. Je hebt de keuze uit meerdere maten, zo past ie altijd in de ruimte waarin je hem wilt plaatsen. En denk ook aan hetgeen wat je wilt opbergen in de kast, want ook daar dien je rekening mee te houden als je de maat van de kast bepaalt.

SCHUIFDEUREN
DRAAIDEURENStap 2.

KIES JE KLEUR

Een slaapkamerkast is niet alleen praktisch, je wilt natuurlijk ook dat ie er mooi uitziet. Het strakke design van de kast geeft je slaapkamer de luxe waar jij van droomt. En om ervoor te zorgen dat hij matcht in je slaapkamer, kun je zelf de kleurbepalen. Voor de handige schuifdeuren kun je kiezen uit een van de tien kleuren: van spierwit tot ecru tot donkergrijs. De omlijsting kan in helderwit of diepzwart worden geleverd.

Melamine antracietStap 3.

KIES JE ACCESSOIRES

Hoeveel legplanken wil je? Ga je voor een aantal kleine of juist grote lades? En wil je ook een roede waaraan je blouses en colberts kunt hangen? Jij bepaalt hoe je kast wordt ingedeeld. Tip van ons: bedenk van te voren goed wat je allemaal in je kast wilt opbergen. Als je veel maatpakken erin op wilt hangen, kun je het beste voor meerdere roedes kiezen.

"Easy Storage stel je makkelijk samen in drie simpele stappen."
Levi, slaapspecialist


Laat je inspireren

BEZOEK DE WINKEL OF KIJK ONLINE

Liever snel antwoord op je vraag? Klik dan hier voor alle contactmogelijkheden.