betaalmogelijkheden webshop

Betaal zoals jij dat het liefste doet:

  • iDeal
  • VISA
  • Mastercard
  • Bancontact (België)
  • Paypal (Betalen met Paypal is alleen mogelijk bij bestellingen onder de 750,- euro)
    Bij het afrekenen met PayPal kunt u ook voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven

Alle genoemde prijzen in onze webshop en communicatie zijn inclusief BTW.

Wil je betalen met een huis & tuin cadeaukaart? Dat kan als je een bestelling plaatst in onze inspiration stores of via de telefoon. Deze kaart kan online helaas niet ingewisseld worden.


25% aanbetaling (en de rest per PIN bij levering)

Heb je een order in onze webshop geplaatst? Dan kun je het hele orderbedrag in een keer voldoen of kies je voor een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaal je vervolgens pas bij levering van jouw bestelling per pin, met betaalpas of creditcard.

Dit is mogelijk bij alle orders die door onze bezorgdienst worden geleverd. De 25% aanbetaling geldt dus niet voor online bestellingen die door de pakketdienst van Post NL worden bezorgd, omdat hierdoor de snelheid van leveren in de problemen komt.

Let op: betaal je het restbedrag met je pinpas? Denk dan aan je paslimiet. Zorg dat het te betalen bedrag toereikend is.Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.