Verzending & bezorging

We snappen dat je ook na je aankoop de beste service wilt. Dat mag je van ons verwachten.

Als je meubels bestelt bij Goossens, dan kun je kiezen voor gratis verzending of (tegen een meerprijs) voor onze uitgebreide bezorgservice.

Verzending & bezorging outlet- en showroommodellen

Koop je een outlet- of showroommeubel? Deze kun je gratis afhalen op de desbetreffende locatie of standaard laten verzenden voor een bedrag van 49 euro. Onze externe partners zoals PostNL en Brenger bezorgen je meubel dan tot over de eerste drempel van de begane grond. Uiterlijk op de dag van levering ontvang je een tijdsindicatie van de bezorging van jouw nieuwe meubels.

Verzending & bezorging in Friesland

Als je in Friesland woont, worden je meubels bezorgd door onze partner Montrieurs. Dat geldt zowel bij je keuze voor gratis bezorging als bij je keuze voor de Goossens bezorgservice. Een week voor de geplande leverweek wordt er telefonisch contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen en ontvang je een tijdsindicatie van jouw bezorging door Montrieurs. Omdat zij dagelijks in deze regio bezorgen, komen zij alleen leveren op de dag die jij wenst. Dat is extra fijn!

Meer gemak?

ontdek onze aanvullende services:

Montageservice
De Goossens bezorgservice maakt het al zo aangenaam mogelijk voor je. Maar soms vraagt de montage van een meubel meer tijd of specialisme, waardoor we een kleine meerprijs vragen voor het monteren hiervan. Met deze extra montageservice worden je meubels compleet gebruiksklaar gemaakt.

meer over montageservice

Gratis inruilservice
Goossens neemt kosteloos je gebruikte meubels mee terug voor een tweede leven.
Maak het jezelf nog gemakkelijker en kies voor de gratis inruilservice: wij nemen je gebruikte Goossens meubel voor je mee terug. Terwijl jij zonder inspanningen geniet van je nieuwe interieur, doneren wij het gebruikte Goossens meubel.

Meer over de inruilservice

Goossens bezorgservice

impressie:Uitzonderingen

• Verlichting
Wij hangen geen lampen op en sluiten deze dus ook niet aan op het elektrische net.

• Buitenlandse leveringen
Woon je in Duitsland, dan gelden er aangepaste bezorgtarieven. Meer informatie hierover vind je op de pagina Bezorgkosten Duitsland.

• Waddeneilanden
Woon je op een van de Waddeneilanden? Dan kunnen wij jouw nieuwe interieuritem(s) alleen naar je verzenden. De kosten hiervan bedragen altijd 125,-.
Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.