Levertijd

Geniet binnen 1 tot 5 werkdagen van je nieuwe meubels

Van een nieuw interieur wil je meteen genieten. Daarom heb jij jouw Goossens-meubels snel in huis. Bestel je een voorraadproduct voor 16.00 uur en kies je voor pakketbezorging door PostNL, dan wordt deze namelijk dezelfde dag nog verzonden. Als je kiest voor de Goossens Bezorg- en Montageservice kun je zelf een bezorgafspraak inplannen, zodat we je meubel leveren op een voor jou geschikt moment.


De levertijd in buitenregio’s, Duitsland en België kan langer duren.

Op maat gemaakt
Heb je gekozen voor een custom made meubel, dan vragen wij om een beetje meer geduld. Het meubel moet namelijk op maat worden gemaakt, speciaal voor jou. En dat duurt nu eenmaal iets langer. Wel heb je dan uiteindelijk een meubel dat helemaal aan jouw woonwensen voldoet. Het is het wachten waard.


Gratis opslagservice
Goossens heeft een ruime opslag waar jouw aankopen netjes en gratis geplaatst worden tot het moment van levering.

  • Opslag tot 3 maanden  is gratis als je 100% van het aankoopbedrag hebt betaald.
  • Na 3 maanden gelden er opslagkosten van 5% per maand van het totale aankoopbedrag, zie artikel 9.3 in de CBW-voorwaarden.
  • Let op! Je garantietermijn gaat in na 3 maanden na de beloofde leverweek op je order.

Levertermijn aanpassen
Oeps! Heb je een datum opgegeven voor de levering, maar komt dit om welke reden dan ook eigenlijk niet zo goed uit? Verleng de levertermijn via jouw Mijn Goossens-account (in een paar simpele stappen kun je jezelf registeren). Tot 5 dagen voor levering is deze service gratis (uitzondering voorraad artikelen).

mijn goossens


Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.