Retour melden

Mocht je niet geheel tevreden zijn, dan heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen het online bestelde meubel of accessoire te retourneren. Afhankelijk van de grootte van het bestelde product, kan je het zelf brengen naar het Pick up point bij ons distributiecentrum in Veghel, retour sturen via PostNL of afspreken dat wij het product bij je komen ophalen.

De 3 retouropties:

1/3
Zelf wegbrengen - gratis

Zelf wegbrengen - gratis

Breng je artikel naar het pick up point in Veghel

 • Meld je retour aan
  Meld je retour aan
 • Pak je retour in
  Pak je retour in
 • Breng je pakket naar Veghel (Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel)
  Breng je pakket naar Veghel (Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel)
 • Je geld terug binnen 14 dagen <small>(na ontvangst)</small>
  Je geld terug binnen 14 dagen (na ontvangst)
2/3
Retour via PostNL - gratis

Retour via PostNL - gratis

Breng je (kleine) artikel* naar een PostNL punt *De doos is max. 100 x 70 x 58 cm | 30kg

 • Meld je retour aan
  Meld je retour aan
 • Pak je retour in
  Pak je retour in
 • Breng je pakket naar een PostNL punt
  Breng je pakket naar een PostNL punt
 • Je geld terug binnen 14 dagen <small>(na ontvangst)</small>
  Je geld terug binnen 14 dagen (na ontvangst)
3/3
Ophalen door Goossens - €99

Ophalen door Goossens - €99

Laat je artikel ophalen door onze bezorgers

 • Meld je retour aan
  Meld je retour aan
 • Bel voor een ophaalafspraak
  Bel voor een ophaalafspraak
 • Pak je retour in en zet klaar (op de begane grond)
  Pak je retour in en zet klaar (op de begane grond)
 • Je pakket wordt opgehaald
  Je pakket wordt opgehaald
 • Je geld terug binnen 14 dagen <small>(na ontvangst)</small>
  Je geld terug binnen 14 dagen (na ontvangst)

Heb je een Mijn Goossens account? Meld je retour aan bij je bestellingen in je Mijn Goossens account.

artikel(en) retour melden via Mijn Goossens

Retour melden zonder Mijn Goossens account

Gratis retour via het pick up point

Je kunt er voor kiezen om alle online bestelde meubels en accessoires gratis te retourneren door ze zelf af te leveren bij het Pick up point in Veghel.
Retouradres: Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel

Retourneerprocedure pick up point

 1. Download het retourformulier, vul deze in en stop hem in het pakket. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.
 2. Je hebt 14 dagen te mogelijkheid om te herroepen, breng hierna je online bestelling (ongebruikt en zoveel mogelijk in originele verpakking) binnen 14 dagen na het moment van herroeping naar het Pick up point bij ons distributiecentrum.
 3. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Voorwaarde voor terugbetaling is wel dat we de producten hebben ontvangen, of dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

adres & openingstijden pick up point

Kleine artikelen: Retour via pakketdienst

Een aantal producten, zoals compacte items en woonaccessoires, verzenden wij via onze externe partner PostNL. Is jouw online bestelling bezorgd door deze pakketdienst? Retourneren via PostNL is gratis als je gebruikmaakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou. Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om deze te herroepen. Na het moment van herroeping dien je de producten binnen 14 dagen te retourneren.

Retourneerprocedure pakketdienst

 1. Download het retourformulier, vul deze in en stop hem in het te versturen pakket. (Antwoordnummer 10537, 5460 WB Veghel) Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.
 2. Je hebt 14 dagen de mogelijkheid om te herroepen, breng hierna je online bestelling (ongebruikt en zoveel mogelijk in originele verpakking) binnen 14 dagen na het moment van herroeping af bij een PostNL punt bij jou in de buurt.
 3. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Voorwaarde voor terugbetaling is wel dat we de producten hebben ontvangen, of dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Grote artikelen: Retour via Goossens bezorgservice

Voor grotere meubels die online zijn besteld, bieden wij een eenvoudige retourservice aan. Onze professionele bezorgers halen het meubel namelijk thuis bij je op voor een bedrag van 99,-.

Retourneerprocedure Goossens bezorgservice

 1. Meld je retour telefonisch aan via onze klantenservice: 0413 - 212 855.
 2. Download het retourformulier en vul deze in. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.
 3. Er wordt een afspraak voor het ophalen van de bestelling gepland.
 4. Zet het product op de dag van ophalen (ongebruikt en zo veel mogelijk in originele verpakking) klaar op de begane grond. Overhandig je retourformulier aan de bezorger.
 5. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Voorwaarde voor terugbetaling is wel dat we de producten hebben ontvangen, of dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. De retourkosten van 99,- komen voor jouw rekening.

Voorwaarden & herroepingsrecht

Voorwaarden:

 • Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en zo veel mogelijk in de originele verpakking.
 • Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.
 • Indien het product in gebruik is genomen en binnen 14 dagen een gebrek ontstaan behouden we het recht op herstel.
 • Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Voorwaarde voor terugbetaling is wel dat we de producten hebben ontvangen, of dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Uitgesloten van het retourrecht:

 • Gratis retour geldt niet op showroommodellen die in een fysieke winkel zijn aangekocht, deze kun je zelf gratis retourneren bij het pick up point in Veghel.
 • Op maat gemaakte artikelen.
 • Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn dekens en kussens, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken

Herroepingsrecht

Je hebt het wettelijke recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Goossens hanteert een retourbeleid van 14 dagen, mits aan de voorwaarden van retourneren wordt voldaan.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zul je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je rekening.

Ons retouradres
Doornhoek 3865, 5465 TB Veghel
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Lees meer

Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.