Retourneren van online aankopen

Als je een bestelling hebt geplaatst  in onze webshop, is het mogelijk om tot veertien dagen na levering van je items een wijziging in de bestelling te doen of gebruik te maken van het herroepingsrecht. Is het product toch niet wat je graag wilt, dan kun je contact opnemen met de verkoop binnendienst door te bellen naar 0413-214125. Zij helpen je graag verder.

Wil je het artikel retouren? Dan zijn daar de volgende regels aan verbonden. 

Retour op laten halen: 

  • Het retourmeubel is niet gebruikt, onbeschadigd en zit in de originele verpakking. Bij schade of vervuiling neemt Goossens het meubel niet terug. De bezorgers van Goossens beoordelen dit.
  • We kunnen de meubels alleen na 11.00 uur ’s morgens ophalen.
  • Meld je retour te sturen artikel aan via de klantenservice: 0413-212855 om de wijze van retourzending te bespreken. Voor kleinere pakketten is het mogelijk deze door PostNL naar ons retour te sturen. Grotere pakketten kunnen door onze koerier opgehaald worden, de kosten hiervan bedragen 75 euro. Ook kun je je aankoop, welke onbeschadigd is en in de originele verpakking zit, zelf terugbrengen bij het Distributie Centrum in Veghel.

Retour via pakket: 

  • Bij het terugsturen van meubels via een pakket, dien je een retourformulier in te vullen en met de retour via het pakket mee te zenden. 

Download hier het retourformulier

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag van de items zo snel mogelijk, in uiterlijk dertig dagen, op je rekening terug gestort. De kosten van het retourneren – 75 euro als deze is opgehaald door onze bezorgservice – worden wel in rekening gebracht.