Retourneren van online aankopen

Als je een bestelling hebt geplaatst in onze webshop, is het mogelijk om tot veertien dagen na levering van je items een wijziging in de bestelling te doen of gebruik te maken van het herroepingsrecht. De herroepingstermijn, ook wel de bedenktermijn, verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je je bestelling ontvangt. 

Wil je het artikel retourneren? Dan zijn daar de volgende regels aan verbonden. 

Retour aanmelden: 

  • Is het product toch niet wat je graag wilt, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je van de aankoop afziet. Wij verzoeken je hiervoor graag contact op te nemen met de afdeling Verkoop binnendienst: 0413-214125. Zij helpen je graag verder. Hierna heb je 14 dagen de tijd hebt om de aankoop aan ons te retourneren, tenzij afgesproken is dat de aankoop door ons opgehaald wordt.
  • Ook kun je gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Nadat je deze hebt gedownload en ingevuld hebt, kun je deze binnen de termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons toesturen, bijvoorbeeld per post:

Goossens wonen & slapen, t.a.v. Verkoop binnendienst 
Doornhoek 3865
5465 TB Veghel

Of digitaal per mail aan verkoop@goossens.nl

Download hier het modelformulier voor herroeping

Retour op laten halen: 
Indien je het artikel door ons wilt laten ophalen, dan verzoeken wij je hiervoor contact op te nemen met de klantenservice: 0413-212855 om de wijze van retourzending te bespreken. Voor kleinere pakketten is het ook mogelijk deze per post naar ons retour te sturen, bijvoorbeeld met PostNL.
De kosten voor het ophalen van pakketten door onze koerier bedragen 75 euro.
We kunnen de meubels alleen na 11.00 uur ’s morgens ophalen.
Ook kun je je aankoop, onbeschadigd en ongebruikt en voor zover mogelijk in de originele verpakking, zelf terugbrengen of op eigen kosten terugzenden naar ons Distributie Centrum in Veghel.
Het is van belang om het meubel ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking aan onze bezorgdienst aan te bieden, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is. Is een product toch vervuild of beschadigd, dan wordt het product alsnog meegenomen door ons. Vervolgens beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.

Retour via pakket: 

Bij het terugsturen van meubels via een pakket, verzoeken wij je graag het onderstaande retourformulier in te vullen en met de retourzending via de pakketdienst mee te zenden. Hierop is ook het retouradres te vinden.
Nadat je aan ons kenbaar hebt gemaakt dat je gebruik wenst te maken van jouw herroepingsrecht, heb je vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om je meubel(s) terug te zenden. 
De directe kosten voor het terugzenden van de artikelen zijn voor rekening van de klant. 

Download hier het retourformulier

Terugstorten van gedane betalingen: 
Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag van de items zo snel mogelijk, in uiterlijk 14 dagen na herroeping, op je rekening terug gestort. Verstuur je je retourzending met de pakketdienst? Dan mogen wij wachten met het terug betalen tot wij de meubels hebben teruggekregen of jij aan kunt tonen dat de artikelen zijn teruggezonden. Indien je heel de bestelling retour stuurt, ontvang je ook de leveringskosten van ons terug. Als je enkele meubels wel houdt, worden de kosten van levering niet terug gestort. De kosten van het retourneren - 75 euro als deze is opgehaald door onze bezorgservice of de kosten om het pakket via PostNL te retourneren - worden wel in rekening gebracht. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je betaald hebt, tenzij je uitdrukkelijk anders hebt aangegeven bij Verkoop binnendienst.