Premium care service

Zorgeloos genieten

Met onze Premium care service geniet je nog langer van ultiem woongeluk. Je bent dan namelijk verzekerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten, deze service gaat verder waar de CBW-garantie ophoudt. Dat noemen wij nog eens zorgeloos genieten van de beste kwaliteit en optimaal comfort van jouw mooiste interieuritems.

Zo werkt de Premium care service

Je kunt de Premium care service voor 3 of 10 jaar – je mag zelf kiezen - aanschaffen bij de aankoop van een nieuw interieuritem. Zowel in onze webshop als in onze inspiration store voor alle stoffen, leren, kunstleren en houten meubels. Nadat je meubels bezorgd zijn, ontvang je een geregistreerd Premium care service-certificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens jouw gekozen periode – 3 of 10 jaar - een beroep doen op de Premium care service.

Dat betekent dat je recht hebt op allerlei services, zoals onze constructieservice en gratis reparatieservice. Komt er een vlek op je stoffen of leren meubel? Geen paniek! Wij zorgen ervoor dat de vlek wordt verwijderd. Bovendien impregneren wij alle stoffen meubels en anders ontvang je gratis onderhoudsmiddelen om je meubel in topconditie te houden. Hallo jarenlang ultiem woongeluk!

Voor ieder interieuritem een Premium care service

Je kunt de Premium care service voor ieder stoffen, leren, kunstleren of houten meubel kiezen. Per materiaalsoort gelden verschillende services. Speciaal voor jou hebben we alles nog eens op een rijtje gezet. Dat geldt tevens ook voor de prijs van de Premium care service. Die is afhankelijk van de grootte van je meubel en de gekozen service.

Lees hier alle voordelen van de Premium care service:


Eerste hulp bij vlekken

Heb je een vlek in je meubel, dan is dat erg vervelend. Bij de Premium care service kun je gelukkig gebruik maken van onze vlekbescherming en garantie op de meest voorkomende vlekken, wat betekent dat je jarenlang verzekerd bent van een vlekvrij stoffen, leren of kunstleren meubel. Wel is het aan te raden om bij een vlek direct te handelen. In onze vlekkenwijzer lees je precies hoe je te werk kunt gaan.

vlekkenwijzer

Contact

Heb je nog een onbeantwoorde vraag? Onze klantenservice helpt je graag! Waar nodig schakelen zij een van onze servicespecialisten in zodat jouw meubel kosteloos wordt hersteld, uiteraard zonder voorrijkosten. Bel, app of chat met een van onze medewerkers.

0413 - 212 855

Service melden

Heb je een service die je wilt melden, dan kan 24/7 online via jouw online Goossens account. Het voordeel van het melden via Mijn Goossens is een snellere verwerking, direct je eigen servicenummer bij de hand en je hebt geen last van wachttijden.

Mijn goossens