header-image-slapen-matrassenMatras Slowmotion 3 Ism Gel

Matras 90 x 200 cm | Stof | Kleur is niet ...

 1.199,-  861,-
Exclusief bij Goossens

Matras Simba Goossens

80 x 210 cm pocketvering | Stof | ...

 459,-
Direct leverbaar

Matras Infinity 200hr

90 x 200 cm pocketvering | Stof | Normaal

 519,-  399,-
Direct leverbaar


Het juiste matras: een droom die uitkomt


Een matras kopen klinkt ingewikkelder dan het is. Comfort is belangrijk en dat heeft vooral met drukverdeling en ventilatie te maken. Merken als Infinity en M Line weten dat als de beste, en daarom vind je die in onze collectie. Aan de pocketvering in onze matrassen ligt het in ieder geval niet; die zorgen altijd dat je goed ondersteund wordt. Wat ventilatie betreft is het goed om rekening te houden met een afdeklaag in Gel, HR (koudschuim), Latex, Visco of Minipocket. Deze zorgen voor de finishing touch, waardoor jij iedere ochtend ontspannen wakker wordt.

Wat is je slaaphouding?

Voor buikslapers, rugslapers en zijslapers adviseren wij een ander matras. Een buikslaper wordt bijvoorbeeld beter ondersteund door een harder, drukverlagend matras. Ben je een zijslaper? Dan is het belangrijk dat je voor een matras kiest waarin je heupen en schouders voldoende kunnen wegzakken.

Heb je het snel koud?

Dan kan een matras waarin de lucht minder circuleert ervoor zorgen dat je het sneller warm krijgt en houdt. Bovendien zijn er bepaalde materialen die zich comfortabel om het lichaam sluiten, waardoor de warmte beter door het matras wordt opgenomen.

Heb je het snel warm?

Transpireer je 's-nachts veel? Kies dan voor een goed ventilerend matras. Hierop heb je het sneller koel. Tevens zorgen bepaalde materialen voor een betere luchtdoorlating, waardoor je de nacht aangenamer doorbrengt.

Wat is je gewicht?

Gewicht is een belangrijk aspect bij de keuze voor een matras. Hoe lager het lichaamsgewicht, hoe comfortabeler een zacht matras licht. Ben je echter iets zwaarder, dan heeft een stevig matras de voorkeur.

Deskundig slaapadvies

Een goed bed uitzoeken doe je natuurlijk niet zomaar. Je wilt dat je jarenlang heerlijk uitgerust wakker wordt. Een deskundig slaapadvies is dan ook geen overbodige luxe. Bij Goossens is slaapadvies gratis en vrijblijvend. Breng een bezoek aan één van onze winkels, of maak online een afspraak zodat we gegarandeerd tijd voor je hebben op het moment dat je langs komt. 

Maak hier je afspraak voor een deskundig slaapadvies

Laat je adviseren in één van onze winkels


"Eindelijk naar bed!"