Creëer een sfeervolle buitenruimte met een prachtig buitenkleed

Wil je jouw terras, balkon, patio of tuinhuisje omtoveren tot een gezellige en stijlvolle buitenruimte? Dan is een buitenkleed dé perfecte oplossing! Buitenkleden zijn gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze de hele zomer buiten kunnen blijven liggen. Ze zijn bestand tegen zon én regen, zodat je altijd kunt genieten van een prachtig en sfeervol tuinkleed.

Buitenkleden

7 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Kave Home

Buitenkleed Rodhe

109,-
Kave Home

Buitenkleed Catiana

25,50
Kave Home

Buitenkleed Catiana

25,50
Kave Home

Buitenkleed Catiana

25,50
Kave Home

Outdoor Carpet Canyet

275,-
Kave Home

Outdoor Carpet Portopi

382,-
Kave Home

Outdoor Carpet Portopi

251,-

Maak van je tuin een sfeervolle buitenlounge

Met een buitenkleed kan je in no time extra sfeer aanbrengen. Door te kiezen voor rustige kleuren en opvallende patronen geef je je buitenlounge meteen dat bohemian Ibiza-sfeertje mee. Stem de tuinaccessoires, tuinkussens en plaids af op de looks van het tuinkleed en je styling is compleet. Plaats er een mooie loungeset op, klap de parasol uit en het genieten kan beginnen!

Ronde buitenkleden zijn al tijden ontzettend populair, maar natuurlijk hebben we ook praktische rechthoekige modellen in ons assortiment. Kies het model, de vorm en de kleuren die passen bij jouw wensen en style jouw buitenruimte net zo mooi af als je woonruimte.

Buitenkleden zijn gemakkelijk in onderhoud

Een van de grootste voordelen van een buitenkleed is dat het ontzettend gemakkelijk in onderhoud is. De materialen waarvan buitenkleden gemaakt zijn, kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Heb je per ongeluk iets gemorst op je kleed? Geen probleem! Met een natte doek veeg je gemorste etensresten of ander vuil eenvoudig weg.

Bovendien droogt een tuinkleed snel na een regenbui, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je weer van je kleed kunt genieten. En omdat ze licht in gewicht zijn, kun je ze gemakkelijk oprollen, even uitkloppen en weer opbergen als je ze niet nodig hebt.

Bestel je buitenkleed gemakkelijk online

Bij Goossens bestel je je nieuwe tuinkleed gemakkelijk online. De meeste modellen kunnen wij snel leveren, zodat je al binnen enkele dagen lekker kan genieten van jouw nieuwe buitenlounge.