Magazijn Outlet

Veghel

Een aantal keer per jaar vindt er een grote outlet verkoop plaats op ons distributiecentrum in Veghel. Dat betekent dat je op deze dagen kwalitatieve meubels shopt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het aanbod is groot: van tafels tot stoelen tot banken tot kasten tot bedden. Wil je eens een kijkje komen nemen? Houd dan deze pagina in de gaten! Hierop verschijnen namelijk vlak voor de verkoopdagen de precieze data en tijden waarop je welkom bent in Veghel.

Wil je niet wachten en het liefst meteen goedkope meubels scoren? Neem dan eens een kijkje in onze dagelijkse outlets. In Rotterdam, Baarle-Nassau en Peer (BE) kun je tijdens de reguliere openingstijden van onze inspiration stores terecht voor goed geprijsde woon- en slaapmeubels die je direct mee kunt nemen zodat je diezelfde dag al geniet van een gloednieuw interieur.

Zien we je daar?SFEER IMPRESSIE

De items op de foto's zijn op = op artikelen. Het kan dus zijn dat deze verkocht zijn als je de Outlet bezoekt.
Wees er dus snel bij want op is écht op.

Let op: Niet telefonisch / online te reserveren


Locatie

ONLINE OUTLET


Om plaats te maken voor onze nieuwste producten, kun je de meubels waarvan we nog een beperkte voorraad hebben nu voor een gunstige prijs bemachtigen. Hier vind je de mooiste items voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wees er snel bij, want op is écht op.

online outlet


SHOWROOMMODELLEN


Ontdek al onze aantrekkelijk geprijsde showroommodellen in je favoriete Goossens winkel.

We hebben diverse banken, tafels, stoelen en een hoop vloerkleden en accessoires voor je in de aanbieding, en het fijne is dat deze allemaal nog in perfecte staat verkeren.

showroommodellen