OUTLET VEGHEL

sluit 11 juli!

Adres:

Outlet Veghel
Doornhoek 3865
5465 TB Veghel

route bekijken

Contactformulier

(Volop gratis parkeermogelijkheid)

Openingstijden:

Maandag (Gesloten)
Dinsdag (Gesloten)
Woensdag (Gesloten)
Donderdag (Gesloten)
Vrijdag (Gesloten)
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag (Gesloten)

Let op:

De outlet in Veghel is alleen nog op zaterdag 4 & 11 juli geopend.


outlet veghel

11 juli Laatste keer!

Geniet nog snel van super hoge kortingen tot wel 70% tijdens een van de laatste magazijnverkopen in Goossens-outlet Veghel. Wees er snel bij want zaterdag 11 juli is de laatste keer. Onze outlet wordt namelijk blijvend verplaatst naar ons filiaal in Baarle-Nassau, waar klanten kunnen blijven profiteren van aantrekkelijke acties. Maar voor het zover is, houden wij nog een grote leegverkoop in Veghel. En daarvoor geldt: alles moet weg, op = op!

Je vindt er een grote hoeveelheid aan banken in alle stijlen, fauteuils en eetkamertafels. Maar ook stoelen, kasten, dressoirs, salontafels, tv -dressoirs, ledikanten, boxsprings en matrassen worden er verkocht tegen goedkopere prijzen. En dan hebben we het nog niet gehad over het grote aantal accessoires. Deze meubels en accessoires zijn op=op artikelen en keren niet meer terug in de collectie, zijn meubels van een geannuleerde bestelling of meubels met een hele lichte beschadiging.

Alle meubels uit de outlet dien je direct na aankoop mee te nemen of binnen 1 maand op te halen. Bezorging door Goossens is helaas niet mogelijk. We kunnen in de outlet wel gegevens verstrekken van een externe partij die tegen betaling een levering aan huis mogelijk maakt. Je dient dan zelf met deze partij de bezorging af te stemmen.

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Je kunt veilig komen winkelen

In al onze winkels hebben we maatregelen getroffen om de regels van het RIVM te waarborgen. Als vanzelfsprekend zijn deze regels ook geldig voor onze magazijn outlet. De outlet heeft een vloeroppervlakte van 7000m2, wij laten niet meer dan 100 personen toe. Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen, nemen we deze maatregelen:

Houd afstand; Houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Hiervoor hebben we duidelijke tekens op de grond getrokken. Daarnaast hebben we de kassa’s uit elkaar geplaatst.
Hygiëne; Wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinautomaten etc. Ook hebben we extra schoonmaakrondes ingeroosterd.
Geen groepen; Wij zorgen dat er maar een beperkt aantal personen tegelijk in de outlet zijn. Betreed niet met meer dan 2 personen onze outlet.
Betalen met pin; Betaal met PIN, bij voorkeur contactloos. Wil je toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaucheque overhandigen? Leg dit dan op de balie.

Wij zijn dus helemaal klaar voor een dagje onbezorgd woonshoppen. Wel verzoeken we je om extra alert te zijn op je persoonlijke hygiëne. Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan deze maatregel. In dat geval kan je altijd terecht bij onze online outlet.


Artikel impressie

Nieuwsgierig?

Online vind je slechts een greep uit ons totaalaanbod. In de outlet heb je de gelegenheid om het gehele aanbod, dat steeds wisselt, te bekijken.

Let op: Niet telefonisch / online te reserveren & OP = OP.

artikel impressie

Veghel te ver?

Geen nood!

Onze woonwinkels in Peer en Rotterdam hebben ook een ruim assortiment outlet meubels.


Garantie en voorwaarden

Meubels en accessoires uit onze meubel outlet keren niet meer terug in de collectie, zijn meubels van een geannuleerde bestelling of meubels met een hele lichte beschadiging.

- Bezorging is alleen mogelijk door een externe partij.
- Je kunt de meubels ophalen op afspraak, elke dag tussen 10.00 en 13.00 uur.
- De gekochte outletmeubels worden niet ingepakt.
- Je ontvangt geen garantie op outletmodellen.
- Ruilen of retourneren van deze meubels is niet mogelijk.


bekijk ook:

OP = OP

LAATSTE KANS!

________

Om plaats te maken voor onze nieuwste producten, kun je de meubels waarvan we nog een beperkte voorraad hebben nu voor een gunstige prijs bemachtigen. Hier vind je de mooiste items voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wees er snel bij, want op is écht op.

op=op collectieSHOWROOMMODELLEN

SHOP EXTRA VOORDELIG

________

Ontdek al onze aantrekkelijk geprijsde showroommodellen in je favoriete Goossens winkel. We hebben diverse banken, tafels, stoelen en een hoop vloerkleden en accessoires voor je in de aanbieding, en het fijne is dat deze allemaal nog in perfecte staat verkeren.

showroommodellen