Maandelijks geopend  |  Tot 80% korting  |  Gratis parkeren |  Direct mee te nemen

Adres:

Magazijn outlet Veghel
Doornhoek 3865
5465 TB Veghel
(Volop gratis parkeermogelijkheid)

route bekijken

Contactformulier

Bezoek de Goossens Mega Magazijn Outlet in Veghel

Ben je op zoek naar nieuwe, goede kwaliteit meubels voor in je woon- of slaapkamer mét een wel heel aantrekkelijke prijs? Kom dan naar de Goossens Mega Magazijn Outlet in Veghel. Daar shop je jouw nieuwe Goossens meubels met kortingen vanaf 50% oplopend tot wel 80% korting. Het aanbod is groot. Van tafels tot stoelen, banken, kasten en bedden. Dat is nog eens lekker winkelen!

Elke laatste zaterdag van de maand Magazijnverkoop
Iedere laatste zaterdag van de maand is er een grote magazijn outlet verkoop in ons distributiecentrum in Veghel. Wil je een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom tussen 08:00 uur en 12:00 uur. We vullen de meubel outlet steeds aan met nieuwe meubels, dus je grijpt nooit mis.

Meubel Outlet shoppen in Veghel met extra service
Extra fijn: je kunt je nieuwe interieuritems direct meenemen. Zo geniet jij dus snel én voordelig van je nieuwe bank, tafel, bed of stoel. Komt het niet uit om je aanwinsten zelf mee te nemen? Dan kun je ook een afspraak maken om ze op een ander moment op te halen. Daarnaast is het ook mogelijk om je outletmeubels te laten bezorgen door onze externe partner Brenger bezorgdienst.SFEER IMPRESSIE

De items op de foto's zijn op = op artikelen. Het kan dus zijn dat deze verkocht zijn als je de Outlet bezoekt.
Wees er dus snel bij want op is écht op.

Let op: Niet telefonisch / online te reserveren


Bezoek onze Goossens XL Meubel Outlet Veghel

Locatie

Bekijk hier de locatie van de Goossens meubel outlet en magazijnverkoop op de kaart en plan eenvoudig je route.

route bekijken

Dagelijkse outlets

Wil je niet wachten en het liefst meteen goedkope meubels scoren? Neem dan eens een kijkje bij onze online outlet of in onze dagelijkse outlets.

bezoek een outlet winkel

Op = op collectie


Om plaats te maken voor onze nieuwste producten, kun je de meubels waarvan we nog een beperkte voorraad hebben nu voor een gunstige prijs bemachtigen. Hier vind je de mooiste items voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wees er snel bij, want op is écht op.

op = op collectie


Showroommodellen


Ontdek al onze aantrekkelijk geprijsde showroommodellen in je favoriete Goossens winkel.

We hebben diverse banken, tafels, stoelen en een hoop vloerkleden en accessoires voor je in de aanbieding, en het fijne is dat deze allemaal nog in perfecte staat verkeren.

showroommodellen