Woonwinkel Breda

Dompel je onder in 2.500m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Breda - wonen & slapen
Kruisvoort 95
4814 RX Breda

kies je bezoekmoment

route bekijken

Contactformulier

Openingstijden:

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Aangepaste openingstijden:

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft onze grootste prioriteit. Om die reden hebben we de openingstijden van onze winkels tijdelijk aangepast.

Houdt deze pagina in de gaten voor actuele openingstijden.

1ᵉ Paasdag (12 april):   Gesloten
2ᵉ Paasdag (13 april):   12:00 - 17:00

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel. Lees verder


NU MEER DAN
3.000 JUBILEUMDEALS
_____
MET KORTING TOT 50%


Ontdek de deals


breda-1x2
breda-1x2-2

ÉCHT advies

Ontvang kosteloos 2D advies van onze professioneel opgeleide stylisten of ga voor een compleet 3D advies.

alles over 2D & 3D advies


Alles over Goossens Breda

Dompel je onder in 2.500m² woon- en slaapinspiratie

In onze winkel in Breda, met een oppervlakte van 2.500m², vind je compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, smaken en sferen. Onze woon- en slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen woonwinkelen.

winkel-breda-2018-frans

“Voor iedereen is er een passende slaapoplossing”

“Om het beste slaapadvies te geven is het belangrijk om iemands slaapvoorkeuren te doorgronden. Door veel vragen te stellen probeer ik erachter te komen hoe ik de klant het beste kan adviseren. Door ervoor te zorgen dat mensen de juiste ondersteuning van het matras krijgen, en de comforteisen en het materiaal helemaal is afgetemd op persoonlijke voorkeur kan ik ervoor zorgen dat iedereen de best mogelijke nachtrust ervaart.

Ik denk in oplossingen, voor iedere zij- rug of buikslaper is een passend matras te vinden. Zijn er rugklachten? Of is er een andere reden dat iemand niet goed slaapt? We proberen het allemaal mee te nemen voor het beste slaapadvies!”Slaapspecialist

handtekening-breda-frans


Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Breda: