XL & Vernieuwd

Openingstijden:

Gesloten, opent zondag 12:00

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00


Speciale openingstijden:

Goede Vrijdag
10:00 - 18:00
Eerste Paasdag
12:00 - 17:00
Tweede Paasdag
12:00 - 17:00
Koningsdag
10:00 - 18:00

Adres:

Roskildeweg 23 9723 MA Groningen
Route plannen Contactformulier


Ontdek winkel

Groningen
Bezoek de Goossens woonwinkel Groningen

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor in je woon- of slaapkamer én wil je je laten inspireren door de laatste trends op woongebied? Kom woonshoppen in onze Goossens woonwinkel in Groningen en dompel je onder in woongeluk. Onze winkel is maar liefst 6.000m² groot! Je vindt Goossens aan het Sontplein en bereikt de winkel met de lift of roltrap.

Goossens meubelwinkel Groningen
Vind jouw nieuwe meubels bij Goossens in Groningen Laat je inspireren! Ontdek onze unieke collectie en de laatste trends in de sfeervol ingerichte woon- en slaapkamers in de landelijke, industriële, elegante én moderne stijl. Onze adviseurs gaan graag samen met jou op zoek naar meubels die het beste bij jouw persoonlijkheid passen. En omdat we willen dat jij 100% tevreden bent met wat je koopt, heb je ook nog de mogelijkheid om een groot deel van ons assortiment zelf te personaliseren. Zo kies je altijd een interieur dat bij je past.

Vind de mooiste meubels
Bij Goossens vind je de mooiste meubels in onze exclusieve Goossens designs zoals Basic, Excellent, Next en Eco. We hebben alles in huis voor een woonkamer, eetkamer, studeerkamer of slaapkamer in jouw favoriete stijl. En met onze tuincollectie creëer je dat échte thuisgevoel ook in je tuin. In onze woonwinkel in Groningen vind je een uitgebreide collectie van externe merken in onze shop-in-shops. Je koopt de mooiste producten van Eleonora, Caresse, Ezzenza, M Line, Silvana, Sevn, By Boo en Kave Home Aan het einde van je shoproute vind je de woonaccessoires. Deze sfeermakers kun je direct meenemen zodat je diezelfde dag je interieur al een upgrade kunt geven. Je geniet dus snel van een nieuwe look.

Faciliteiten Goossens Groningen
Goossens Groningen heeft alles in huis voor jouw woon- en slaapwensen. In het inspiratie- en adviescentrum geven interieur- en slaapexperts je graag persoonlijk advies. De koffiebar en loungeruimte maken je bezoek compleet.

 nieuwste storeconcept
gratis parkeergelegenheid
parkeergelegenheid voor mindervaliden
rolstoelvriendelijk
koffiebar in green room
toiletten
roltrappen
lift

Lees meer


Ontvang vrijblijvend
2D (gratis) of 3D interieuradvies

Waarom een interieuradvies?

  • Advies volledig aangepast op jouw woonwensen
  • Interieurstyling gecombineerd met uitgebreide productkennis
  • Geheel vrijblijvend; je hoeft geen artikelen uit het advies aan te schaffen

Ja! ik wil interieuradvies