Adresgegevens:

Groningen - wonen & slapen
Roskildeweg 23
9723 MA Groningen

route bekijken

Openingstijden:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Onze adviseurs helpen je graag!

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Plan je winkelafspraak

Heb je een vraag die je vóór je winkelbezoek graag beantwoord wilt krijgen? Stel dan je vraag gemakkelijk via ons contactformulier:

Contactformulier


Alles over Goossens woonwinkel Groningen

KOM WOONSHOPPEN IN ONZE NIEUWE WOONWINKEL

Wens jij meer woongeluk in je woning? Laat je dan eens inspireren in onze nieuwe inspiration store in Groningen die maar liefst 6000 m2 telt. Na de opening van deze winkel aan het Sontplein kun je nu ook in het hoge noorden terecht voor een persoonlijk interieur met een extra dosis glans. Nadat je met de roltrap of de lift de winkel hebt bereikt, kun je je volop laten inspireren in de verschillende zones van deze winkel. Ontdek onze unieke collectie en de laatste trends in de sfeervol ingerichte woon- en slaapkamers in de landelijke, industriële, elegante én moderne stijl. Onze adviseurs gaan graag samen met jou op zoek naar meubels die het beste bij jouw persoonlijkheid passen. En omdat we willen dat jij 100% tevreden bent met wat je koopt, heb je ook nog de mogelijkheid om een groot deel van ons assortiment zelf te personaliseren. Dit kun je doen in de Green Room, waar je onder andere onze unieke stoffencollectie kunt bekijken, 3D-interieuradvies kunt inwinnen of kunt neerstrijken voor een koffie met wat lekkers.

Naast onze exclusieve Goossens-designs, vind je in deze store ook een uitgebreide collectie van externe merken in onze shop-in-shops. De mooiste producten van Zuiver, Dutchbone, Eleonora, Caresse, Essenza, M line, Silvana, Sevn, By-Boo, KARE Design en Kave Home koop je bij ons.

Aan het einde van je shoproute, vind je onze accessoire-shop. Deze sfeermakers kun je direct meenemen zodat je diezelfde dag je interieur al een upgrade kunt geven. Je geniet dus snel van een nieuwe look!Binnenkijken:

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

UITGEBREID ADVIES VAN EEN OPGELEIDE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

meer over interieuradvies

QR-codes

how to use?

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

zo werkt het

Bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Ontdek het assortiment van Goossens Groningen