Nieuw!

Reguliere openingstijden:

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Adres:

Doctor C.J.K. van Aalstweg 12B, 1625 NV Hoorn
Route plannen Contactformulier


Ontdek winkel

Hoorn
Bezoek de Goossens woonwinkel Hoorn

Welkom bij woonwinkel Goossens in Hoorn, dé plek voor ultiem woongeluk! Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuw interieur of graag een frisse wind door je woonruimte laat gaan met wat kleine aanpassingen. Voel je thuis in onze inspiration store met heel veel m² aan interieurinspiratie!

Stap binnen in onze gezellige winkel en laat je inspireren door een zee van meubels die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Ons deskundige team van interieuradviseurs staat klaar om jou te helpen met jouw droominterieur! Bij Goossens draait het namelijk niet alleen om meubels, maar ook om het creëren van mooie herinneringen in een interieur dat helemaal bij je past. Samen zorgen we ervoor dat jij je eindelijk thuis voelt en elke dag weer met een glimlach thuiskomt.

Faciliteiten Goossens Hoorn
Bij Goossens Hoorn hebben wij alles in huis voor jouw nieuwe interieur. Vertaal je woonwensen door in de perfecte wooninrichting met hulp van onze adviseurs of doe zelf inspiratie op in onze meubelwinkel.

 nieuwste storeconcept
grote gratis parking
koffiebar
elke dag geopend, ook op zondag
heel veel woon- en slaapinspiratie
makkelijk bereikbaar

Lees meer


Ontvang vrijblijvend
2D (gratis) of 3D interieuradvies

Waarom een interieuradvies?

  • Advies volledig aangepast op jouw woonwensen
  • Interieurstyling gecombineerd met uitgebreide productkennis
  • Geheel vrijblijvend; je hoeft geen artikelen uit het advies aan te schaffen

Ja! ik wil interieuradvies

Interieuradvies in winkel Hoorn

Bij Goossens begrijpen we dat het samenstellen van jouw droominterieur soms best een uitdaging kan zijn, maar je staat er niet alleen voor. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar in de stores om je mee te nemen in iedere stap van het proces. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor een specifieke woonruimte, hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste meubels of gewoon wat inspiratie wil opdoen. Samen gaan we op zoek naar een interieur waar je elke dag van kunt genieten. Want thuis is de fijnste plek in je leven. Met ons aanbod van drie verschillende interieuradviezen is er altijd een keuze die aansluit bij jouw behoeften. Wil je graag wat extra hulp bij het stylen van je woning? Kies dan tijdens jouw winkelbezoek kosteloos voor een ‘personal shopper’ en kijk samen naar alle mogelijkheden voor in jouw interieur. Heb je behoefte aan een meer uitgebreid advies? Schuif aan bij een van onze interieuradviseurs voor een persoonlijk gesprek. Naast een meubelplan ontvang je in dit gesprek namelijk ook een 2D-schets van de woonruimte. Wanneer je kiest voor premium interieuradvies krijg je een volledige impressie van jouw nieuwe interieur dankzij een op maat gemaakt 3D-ontwerp.
Ontdek ons assortiment meubels: