Woonwinkel Nuenen - XXL

Dompel je onder in 14.500m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Nuenen XXL - wonen & slapen
Duivendijk 4
5672 AD Nuenen

route bekijken

Contactformulier

Openingstijden:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00 ('s avonds op afspraak)
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00 (iedere zondag open)

Op afspraak

Tegenwoordig staan we ook op dinsdagavond voor je klaar.
Op afspraak openen we speciaal voor jou de deuren van onze winkel, waarbij we uiteraard klaar staan voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Sneak peek: Een voorproefje van onze vernieuwde XXL Inspiration Store Nuenen

De XXL make-over is bijna klaar! Onze grootste inspiration store heeft een flinke metamorfose ondergaan. Niet alleen de gevel en de entree zijn aangepast, ook de slaapafdeling is vergroot waarmee we in één klap de grootste slaapwinkel van Nederland zijn geworden. Tevens is de slaapafdeling verhuisd van de tweede etage naar de eerste etage. Ook de woonwinkel is grondig aangepakt. Waan je in een oase van rust in onze relaxarea met de nieuwste collectie relaxfauteuils. Het tafel- en stoelenplein is helemaal up-to-date en als klap op de vuurpijl tref je op de tweede etage onze exclusieve tuinmeubelcollectie aan.

Het restaurant en de rooftopbar zijn tijdelijk gesloten. Eind juli kan je bij ons terecht voor een heerlijke lunch, maaltijd of tussendoortje. Zodra de gehele verbouwing af is, vieren we dit natuurlijk met een grandioze grand opening. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!Exclusief bij Goossens Nuenen

Zuiver & Dutchbone


winkel-nuenen-1x2-1Y1B0860
winkel-nuenen-1x2-1
winkel-nuenen-jolanda-v2

“Mijn doel is dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat”

“Als woonspecialist help ik klanten bij de aankoop van hun meubels voor de woon- en eetkamer. Wat is je woonsituatie? Wat vind je mooi? Wat is je budget? Aan de hand van jouw antwoorden laat ik meubels zien die bij je passen. Heb je speciale wensen, bijvoorbeeld door lichamelijke klachten? Dan is een goed én eerlijk advies erg belangrijk."

"Wil je hierna nog even een rondje lopen om na te denken, dat vind ik helemaal goed. Trek me maar aan mijn jasje als ik weer iets voor je kan betekenen. Mijn doel is dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat!“

woonspecialiste

handtekening-Jolanda-small
Vraag een afspraak aan

Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

Tijdelijke actie!

Onze interieuradviseurs helpen je al je woonwensen uit te laten komen met gratis 3D interieuradvies. Maak een afspraak of kom gewoon langs voor vrijblijvend advies.


maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Nuenen: