Woonwinkel Nuenen - XL

Dompel je onder in 14.500m² woon- en slaapinspiratie

ADRESGEGEVENS:

Nuenen XL - wonen & slapen
Duivendijk 4
5672 AD Nuenen

kies je bezoekmoment

route bekijken

Contactformulier

Openingstijden:

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00 ('s avonds op afspraak)
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00 (iedere zondag open)

Voorzorgsmaatregelen m.b.t. Coronavirus


GOOSSENS NUENEN, ONZE GROOTSTE INSPIRATION STORE!

Beleef een compleet nieuwe woonervaring

Onze grootste inspiration store heeft in 2019 een complete metamorfose ondergaan. Het resultaat is een luxe woonwinkel met zeer uitgebreid aanbod met onze nieuwste woon- en slaapcollectie, exclusief design, de laatste woontrends en een uitgebreide collectie met woonaccessoires en servies van merken als NC, Zuiver, Dutchbone, Eleonora, Serax en Wants&Needs.

Goossens Nuenen is toonaangevend in de woon- en slaapbranche. Want naast een high-tech storeconcept met onder andere geurbeleving én het feit dat deze winkel zich - met maar liefst 14.500m2 aan wooninspiratie - de grootste inspiration store én de grootste beddenwinkel mag noemen kan je hier ook terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De volledige nieuwe brasserie met rooftopterras brasserie La Sedia maakt van je dagje woonshoppen een ware beleving.

Natuurlijk vind je bij Goossens Nuenen ook de authentieke Brabantse gezelligheid, een gastvrije sfeer met een warm welkom en een prachtig inspiratiecentrum waar vriendelijke woonexperts altijd klaar staan voor écht advies, persoonlijk afgestemd op jouw woonstijl en comforteisen. Ook voor persoonlijk slaapadvies ben je bij Goossens Nuenen aan het goede adres: door middel van een unieke slaapscan wordt bepaald welk matras het beste bij je past. Naast comfort kijken we natuurlijk ook naar het design, zodat je gehele slaapkamer een luxe upgrade krijgt! Ook het jongere publiek kan bij Goossens Nuenen terecht want sinds kort staat er een gloednieuwe collectie jeugd- en tienerkamers te pronken.


SUNS UITVERKOOP

Bij Goossens Nuenen presenteren we je de exclusieve tuincollectie van SUNS, met extra veel voordeel. Prachtige designs waarbij topkwaliteit en een grandioos comfort voorop staan.


winkel-nuenen-jolanda

“Mijn doel is dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat”

“Als woonspecialist help ik klanten bij de aankoop van hun meubels voor de woon- en eetkamer. Wat is je woonsituatie? Wat vind je mooi? Wat is je budget? Aan de hand van jouw antwoorden laat ik meubels zien die bij je passen. Heb je speciale wensen, bijvoorbeeld door lichamelijke klachten? Dan is een goed én eerlijk advies erg belangrijk."

"Wil je hierna nog even een rondje lopen om na te denken, dat vind ik helemaal goed. Trek me maar aan mijn jasje als ik weer iets voor je kan betekenen. Mijn doel is dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat!“

woonspecialiste

handtekening-Jolanda-small
Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Nuenen: