woonwinkel zevenaar

ontdek 5.000m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Zevenaar - wonen & slapen
Edisonstraat 56 e
6902 PK Zevenaar

route bekijken

Openingstijden:

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Onze adviseurs helpen je graag!

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Plan je winkelafspraak

Heb je een vraag die je vóór je winkelbezoek graag beantwoord wilt krijgen? Stel dan je vraag gemakkelijk via ons contactformulier:

Contactformulier


Alles over Goossens woonwinkel Zevenaar

Dompel je onder in 5.000m² woon- en slaapinspiratie

In onze winkel in Zevenaar, met een oppervlakte van 5.000m², vind je compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, smaken en sferen. Onze woon- en slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen woonwinkelen.

Ontmoet onze adviseurs in Zevenaar

"Elke dag is anders: het is altijd een verrassing wie er binnen komt lopen"

“Ik probeer de klant altijd zoveel mogelijk te laten vertellen. Met een luisterend oor en begripvolle mindset stel ik mijzelf helemaal open voor de klant en probeer ik zo goed mogelijk de wensen en behoeften te achterhalen.Iedereen is uniek en iedereen stelt dan ook andere eisen aan zijn of haar interieur. Sommige mensen zoeken echt een specifiek design of hebben een specifieke stijl voor ogen, anderen gaan weer voor comfort en hebben daar specifieke wensen voor. Ik vind het dan ook heel leuk om elke keer weer het juiste antwoord voor mijn klant te vinden. Want of iemand nu op zoek is naar de laatste trends op woongebied of juist zoekt naar comfort, bij Goossens bieden het allemaal”
handtekening-zevenaar-jacoline
Woonspecialiste

"Ik wil iedereen een goede nachtrust laten beleven"

“Mijn doel als slaapadviseur is om klanten een ontspannen nachtrust te bieden waarbij het matras de juiste ondersteuning geeft. Slaapcomfort is iets heel persoonlijks. Iedere klant is verschillend en bij al deze verschillende klanten hoort ook een uniek advies. Dit is wat mijn werk zo leuk maakt. Ben je een buik- rug- of zijslaper? Heb je het snel warm in bed? Allemaal zaken die van belang zijn om het perfecte matras te vinden. Uiteindelijk is dit zelfs een sport geworden om mensen met een zo goed mogelijk gevoel en een goede nachtrust weer naar huis te laten gaan. Ook bij medische klachten geef ik graag advies en kijk ik met je mee hoe de klachten verminderd kunnen worden.Slecht slapen heeft een grote impact op je performance de volgende dag. Met een goede nachtrust kan je je helemaal ontspannen en wordt de batterij weer opgeladen waardoor je er de volgende dag weer tegenaan kan. Zorg dus voor een goede basis, ik help je hier graag mee verder!”


handtekening-zevenaar-jennifer
Slaapspecialiste

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

UITGEBREID ADVIES VAN EEN OPGELEIDE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

meer over interieuradvies

QR-codes

how to use?

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

zo werkt het

Bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Ontdek het assortiment van Goossens Zevenaar: