woonwinkel zevenaar

ontdek 5.000m² woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Zevenaar - wonen & slapen
Edisonstraat 56 e
6902 PK Zevenaar

route bekijken

Contactformulier

Tijdelijk gesloten

SHOP IN BELGIË OF ONLINE

Helaas zijn onze Nederlandse winkels momenteel gesloten. Onze Belgische winkels in Peer & Baarle-Nassau zijn wel gewoon geoepend. Uiteraard kun ook je 24/7 jouw favoriete interieuritems shoppen in onze webshop.

Ook blijven wij je (online) bestellingen veilig bij je bezorgen.

start met shoppen

Online advies

Je kunt tijdelijk niet terecht voor advies in onze winkels, online staan onze experts voor je klaar.

Uiteraard willen we je graag blijven helpen met het creëren van ultiem woongeluk in een persoonlijk interieur. Daarom vindt persoonlijk advies nu online plaats. Wens jij een online adviesgesprek met een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak.

Meer over online adviesALLES OVER GOOSSENS ZEVENAAR

Dompel je onder in 5.000m² woon- en slaapinspiratie

In onze winkel in Zevenaar, met een oppervlakte van 5.000m², vind je compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Laat je inspireren door de verschillende stijlen, smaken en sferen. Onze woon- en slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen woonwinkelen.

Ontmoet onze adviseurs in Zevenaar

"Elke dag is anders: het is altijd een verrassing wie er binnen komt lopen"

“Ik probeer de klant altijd zoveel mogelijk te laten vertellen. Met een luisterend oor en begripvolle mindset stel ik mijzelf helemaal open voor de klant en probeer ik zo goed mogelijk de wensen en behoeften te achterhalen.Iedereen is uniek en iedereen stelt dan ook andere eisen aan zijn of haar interieur. Sommige mensen zoeken echt een specifiek design of hebben een specifieke stijl voor ogen, anderen gaan weer voor comfort en hebben daar specifieke wensen voor. Ik vind het dan ook heel leuk om elke keer weer het juiste antwoord voor mijn klant te vinden. Want of iemand nu op zoek is naar de laatste trends op woongebied of juist zoekt naar comfort, bij Goossens bieden het allemaal”
handtekening-zevenaar-jacoline
Woonspecialiste

"Ik wil iedereen een goede nachtrust laten beleven"

“Mijn doel als slaapadviseur is om klanten een ontspannen nachtrust te bieden waarbij het matras de juiste ondersteuning geeft. Slaapcomfort is iets heel persoonlijks. Iedere klant is verschillend en bij al deze verschillende klanten hoort ook een uniek advies. Dit is wat mijn werk zo leuk maakt. Ben je een buik- rug- of zijslaper? Heb je het snel warm in bed? Allemaal zaken die van belang zijn om het perfecte matras te vinden. Uiteindelijk is dit zelfs een sport geworden om mensen met een zo goed mogelijk gevoel en een goede nachtrust weer naar huis te laten gaan. Ook bij medische klachten geef ik graag advies en kijk ik met je mee hoe de klachten verminderd kunnen worden.Slecht slapen heeft een grote impact op je performance de volgende dag. Met een goede nachtrust kan je je helemaal ontspannen en wordt de batterij weer opgeladen waardoor je er de volgende dag weer tegenaan kan. Zorg dus voor een goede basis, ik help je hier graag mee verder!”


handtekening-zevenaar-jennifer
Slaapspecialiste

vraag een afspraak aan

en laat je adviseren

Ben jij opzoek naar online interieuradvies of advies over een bepaald meubel? Vraag dan een afspraak aan zodat onze adviseurs je gelijk te woord staan en je kunnen adviseren. Deze afspraak vindt op z’n vroegst over twee dagen plaats, onze adviseurs hebben namelijk tijd nodig om jouw aanvraag in te plannen.AFSPRAAK AANVRAGEN


qr codes

how to use?

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

zo werkt het

bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

TE VINDEN IN GOOSSENS ZEVENAAR