Relaxbanken

15 resultaten

Goossens

Hoekbank Dallas

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 1.449,-
Goossens Excellent

Zitbank Rens met relaxfunctie

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 1.899,-
Goossens Excellent

Hoekbank Noud in Leer

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 3.799,-
Goossens Excellent

Zitbank Gijs met relaxfunctie

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 2.149,-
Goossens Excellent

Zitbank Wout met relaxfunctie

Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen

 1.499,-  1.349,-
Goossens Excellent

Hoekbank Rens

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

 5.898,-
Goossens Excellent

Zitbank Dennis met relaxfunctie

2,5 zits met 2 x electrische relax + usb...

 2.599,-
Goossens Excellent

Hoekbank Iwan

2,5 arm links+1 elec relax...

 3.399,-
Goossens Excellent

Hoekbank Le Grande

Leefhoek: 2,5 links / verstelbare zitting...

 4.499,-
Goossens Excellent

Hoekbank Gijs

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

 4.879,-
Goossens Excellent

Zitbank Karel met relaxfunctie

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 1.599,-
Goossens Excellent

Hoekbank Iwan

2,5 arm rechts+1 elec relax...

 3.399,-
Goossens Excellent

3 Zits Genua

3 zits met elektrisch verstelbare rug en...

 4.699,-
Goossens Excellent

Zitbank Noud met relaxfunctie

2 zits | microvezel | Normal alcamara zilvergrijs

 2.099,-
Goossens Excellent

Hoekbank Ramon

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 3.798,-
  • 1
  • /
  • 1

Relaxbanken waar je nooit meer uit komt

Op zoek naar een comfortabele relaxbank waar lekker in kan loungen? In onze collectie hebben we voor iedere woonstijl een passende relaxbank. Of je nu op zoek bent naar een relaxbank met een moderne, klassieke of luxe uitstraling, door ons ruime aanbod en oneindige keuze in kleuren en materialen vind je ongetwijfeld de bank die bij je past. Ook hebben we relaxbanken in diverse afmetingen, van 2,5 zits tot een royale relaxbank voor het hele gezin.

Maak de zithoek helemaal compleet met een nieuw vloerkleed, bijpassende kussens en een mooie salontafel.

Elektrisch verstelbaar

De relaxbank heeft verschillende functies waarmee je het zitcomfort kan vergroten. Zo kan je de relaxbank gemakkelijk in een lig- of een zitstand zetten. Hiermee ben je verzekerd van een comfortabele houding, waarbij je lichaam optimaal wordt ondersteund.  De verschillende functies kan je handmatig verstellen, of kies voor een relaxbank die je elektrisch kan bedienen. Het voordeel van een relaxbank is dat je voor meerdere zitplekken de relaxfuncties kan aanpassen. Zo kan iedereen genieten van zijn of haar persoonlijke, meest comfortabele zithouding.  Laat het loungen maar beginnen!

Stijl & Materiaal

Van welke stijl je ook houdt, bij ons vind je wat bij je past. Zo hebben we relaxbanken in de moderne, landelijke, pure en luxe stijl. Al deze banken zijn gemaakt van de beste materialen: leer, microleer, kunstleer, microvezel en stof.  

Leren relaxbank: ga je voor kwaliteit, dan ga je voor een leren relaxbank. Deze zijn gemaakt van de beste kwaliteit en daarom heb je er extra lang plezier van. 

Microleren relaxbank: microleer is een samengestelde bekleding van een microvezel bovenlaag met een leren onderlaag. Het unieke van microleer is dat de combinatie een voldoende sterkte heeft om een sterk geheel te vormen. Het materiaal is soepel en voelt heerlijk zacht aan.

Kunstleren relaxbank: ons kunstleer is haast niet van echt leer te onderscheiden. Een kunstleren relaxbank is daarom een prima optie voor degene die wel de rijke uitstraling in zijn woonkamer wil, maar minder te besteden heeft. Bovendien is een kunstleren relaxbank heel makkelijk in onderhoud, deze bank is in een handomdraai schoon.  

Microvezel relaxbank: een bank van microvezel is gemaakt van polyester en polyamide. De relaxbank voelt  lekker zacht aan en is ook nog eens heel makkelijk schoon te maken. Vooral nadat je relaxbank is behandeld met een vlekkenbeschermer.  

Stoffen relaxbank: de meeste relaxbanken zijn van stof. We hebben zoveel verschillende kleuren en patronen, dat er altijd wel een stof voor je tussen zit. Je relaxbank blijft extra lang mooi na een behandeling met een vlekkenbeschermer. Wie kiest voor de Goossens vlekkenbeschermerbehandeling heeft een garantie van vijf jaar op vlekken. 

Zitcomfort

Bij het kiezen van een bank is het essentieel dat deze comfortabel zit. Voor de vullingen van onze banken kiezen we vaak voor luxafoam of polyether.

Luxafoam: Luxafoam is een soort koudschuim met een onregelmatige celstructuur en een dikkere celwand. Dat betekent dat de cellen een verschillende grootte hebben, lucht geen uitweg vindt, het schuim niet samen wordt gedrukt en de zitkussens dus beter zijn vorm behouden. Relaxbanken met een luxafoamvulling zitten steviger en de bank heeft een langere levensduur. 

Polyether: Polyether is een standaard schuimsoort met een regelmatige celstructuur. Dat betekent dat alle cellen even groot zijn en lucht makkelijk door het schuimt stroom en makkelijk samengedrukt wordt. De relaxbanken met een polyethervulling zitten wat zachter en hebben een normale levensduur. 

Bank op maat

Staat de bank van je dromen er niet tussen? Dan kun je bij ons kiezen voor een bank op maat. Je hebt de keuze uit vier designs. Bepaal onder andere zelf de uitvoering en bekleding.