Kies je categorie:

Design banken: eigentijds en trendy

Wil je een design bank kopen? Het toppunt van eigentijds comfort vind je op één van onze design banken. Strakke lijnen en moderne vormen in allerlei opstellingen, materialen en kleuren. Met onze unieke designs voorzie je jouw interieur van een eigen stijl die je samen met onze experts creëert. En dat altijd voor de beste prijs. Ga voor een superstrakke variant, moderne hoekbank of juist voor een design bank met wat zachtere lijnen. 

Design banken van de hoogste kwaliteit

Goossens’ design banken staan voor uniek ontwerp, duurzame productie en uitgebreide kwaliteitscontrole. Alles is met zorg geselecteerd en van hoogste kwaliteit, van de constructie tot de kleinste details. Onze collectie is even uniek als jij.

Een design bank is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft ook een stevige constructie. Je wilt immers lang van je nieuwe design bank kunnen genieten. Onze banken hebben een sterk frame, stevige poten, verlijmde verbindingen, houtschroeven, een hardboard rugleuning en koppelmogelijkheden. We maken gebruik van nosagvering en elastische singelbanden.

Jouw ultieme design bank

Goossens maakt een persoonlijk interieur werkelijkheid met design banken in diverse kleuren en materialen. Met de eindeloze customize mogelijkheden creëer je een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Je vindt altijd de bank die bij je past. Vul aan met moderne design stoelen, industriële salontafels en de mooiste tv-meubels. Wil je jouw interieur omtoveren tot een modern paradijs? Bekijk dan al onze moderne meubels of laat je inspireren door onze woonstijl Modern Design

Onze design banken zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Wil je een leren design bank, of toch liever kunstleer of microleer? Of ga je voor een warmere uitstraling met een stoffen bank? Onze woonspecialisten en interieurstylisten voorzien je graag van persoonlijk advies. Waar en wanneer jij wenst, online en in onze inspiration stores.

Wil je een design bank kopen?

Kom proefzitten in één van onze woonwinkels of bestel je design bank eenvoudig online. Goossens biedt meer unieke voordelen en services. Een professionele bezorgservice, montageservice, zorgeloos retourneren, inruil van je oude meubels, gratis interieuradvies van stylisten, All-in Service en Premium Care Service.


NAAR ALLE ZITBANKEN