Roomdividers

10 resultaten

Goossens

Wandrek Flo

Uit voorraad leverbaar
629,-
Goossens

Wandmeubel Blake

559,-
Goossens

Wandmeubel Vik

Uit voorraad leverbaar
599,-
Goossens

Wandrek Flo

Uit voorraad leverbaar
629,-
Goossens

Wandmeubel Arti Line

1.289,-
Kave Home

Kamerscherm Ondine

169,-
Goossens

Wandmeubel Arti Line

1.539,-
Goossens

Wandmeubel Arti Line

1.289,-
Goossens

Wandmeubel Arti Line

1.349,-

Rustgevende roomdividers

Met een roomdivider deel je een grote ruimte in huis op in twee ruimtes. Zo kan je op een stijlvolle manier je werkruimte afbakenen en zo loskoppelen van de woonruimte. Ook is een roomdivider ideaal voor als je in een studio woont, zo creëer je als het ware toch een ‘aparte’ slaapkamer waar je tot rust kunt komen. Onze roomdividers variëren in grootte: we hebben zowel smalle als brede roomdividers in ons assortiment, de één wat hoger dan de ander. Zo is er altijd een roomdivider die past in jouw ruimte. Wil je graag een hele scheidingswand maken, dan kun je twee roomdividers naast elkaar plaatsen. 

Kamerschermen en room dividers in alle vormen en maten

Er zijn meerdere creatieve manieren om een ruimte op te delen. Zo kan je een vakkenkast prima neerzetten als room divider, maar ook een kamerscherm is een perfecte oplossing om een ruimte af te schemen, op te delen of een knus hoekje te creëren. We hebben roomdividers en kamerschermen in diverse stijlen en materialen. Zo hebben we stijlvolle houten of metalen roomdividers. Of een combinatie van dit alles om het meubel wat spannender te maken. 

Koop je roomdivider online of kom naar onze winkel

Onze roomdividers kun je heel makkelijk online bestellen. Je betaalt dan 25 procent van het aankoopbedrag en het resterende bedrag hoef je pas bij bezorging van je gloednieuwe kast te betalen. Weet je nog niet precies welke roomdivider je het liefst wilt? Kom dan langs in een Goossens-winkel bij jou in de buurt. Daar kun je rustig alle roomdividers bekijken en helpen adviseurs je om een keuze te maken. Bovendien kun je daar ook bijpassende kasten vinden, zodat je interieur een prachtig geheel vormt.

Levering van je roomdivider

Wanneer jouw roomdivider wordt geleverd, is afhankelijk van de voorraad. Hebben we de roomdivider die jij graag wilt al klaarstaan in ons distributiecentrum, dan wordt deze over het algemeen na een week geleverd. Als dit niet het geval is vragen we je om wat meer geduld te hebben. We doen er alles aan om jouw meubel zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Profiteer van de voordelige pakketbezorging van 9,95 of maak gebruik van onze Goossens bezorgservice, dan zorgen onze bezorgers er onder andere voor dat je roomdivider netjes geplaatst wordt zodat hij klaar is voor gebruik.