Plafondlampen

21 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens

Lamp Dijon

1.079,-
Kave Home

Covell

73,50
Kave Home

Mahala

80,99
Kave Home

Hanglamp Dione

219,-
Kave Home

Hanglamp Shianne

159,-
Kave Home

Hanglamp Gotram

89,99
Kave Home

Hanglamp Monica

72,50
Kave Home

Lampenkap Crista

50,99
Kave Home

Sacmis

53,50
Kave Home

Verlichting Maude

60,99
Kave Home

Plafondlamp Vesta

69,99
Kave Home

Hanglamp Yanna

66,50
Kave Home

Plafondlamp Karina

191,-
Kave Home

Hein

99,99
Kave Home

Plafondlamp Spica

80,99
Kave Home

Tachi

109,-
Kave Home

Plafondlamp Vesta

87,50
Kave Home

Betsy

49,99
Kave Home

Mahala

95,50
Kave Home

Plafonniere Xaviera

119,-
Kave Home

Plafonniere Xaviera

119,-

Perfecte plafondlampen

Een plafondlamp past in iedere woonruimte en is perfect voor in je woonkamer, voor in de slaapkamer boven je boxspring, in de hal, toilet of op zolder. 

Een plafondlamp met één of meerdere lichtpunten

Wat je ook wenst, Goossens heeft het! Van spotjes tot hanglampen en van industriële plafondlampen tot moderne plafondlampen. In iedere stijl, voor ieder budget. In onze collectie plafondlampen hebben we plafonnières met 1 lichtpunt, maar ook plafondlampen met meerdere lichtpunten met dimmer zodat je altijd het gewenste licht in huis hebt. 

Voor iedere ruimte de juiste lamp aan het plafond

De keuze voor een plafond lamp hangt af van de grootte van de ruimte en de sfeer die je wilt creëren. Zo brengt een ware eyecatcher als een kroonluchter een heel ander sfeertje met zich mee dan een bescheiden plafonnière of een klein spotje. 

Voor onze plafondlampen gebruiken we diverse materialen. De meeste lampen die gemaakt zijn van metaal, maar je kunt ook kiezen voor hippe rotan hanglampen. De gevlochten kap verspreid een prachtig lichtspel door de woonruimte. We hebben witte plafondlampen, zwarte plafondlopen of koperkleurige plafondlampen. 

Kies de juiste lichtbron 

Een aantal plafonnières in ons assortiment worden geleverd inclusief lichtbron. Wordt de lamp die jij kiest geleverd zonder lichtbron, dan kun je een van onze ledlampen overwegen. Deze hebben een mooi design en zijn ook nog eens beter voor het milieu dan de gewone gloeilamp.

Plafondlamp kopen?

Koop je nieuwe plafondlamp gemakkelijk online, de meeste modellen hebben wij op voorraad en heb je dus al binnen een paar dagen in huis.