Rotan eetkamerstoelen

6 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Kave Home

Eetkamerstoel Tishana

165,-
Kave Home

Eetkamerstoel Tishana

141,-
Kave Home

Eetkamerstoel Tishana

165,-
Kave Home

Eetkamerstoel Tishana

145,-
Showroommodel
Kave Home

Eetkamerstoel Tishana | Almere

1-5 werkdagen in huis
141,-
Showroommodel
Kave Home

Eetkamerstoel Tishana | Almere

1-5 werkdagen in huis
141,-

Rotan eetkamerstoelen: breng de natuur naar binnen

Met rotan eetkamerstoelen creëer je een prachtige warme, natuurlijke uitstraling in jouw eethoek.

Rotan eetstoelen in alle soorten en maten

Bij Goossens kan je terecht voor een divers aanbod rotan eetkamerstoelen. Het fijne is dat rotan stoelen ideaal passen in verschillende interieurs, mede dankzij het zwart metalen onderstel. In een moderne woonstijl zorgt het voor een Scandinavische sfeer terwijl het in een landelijke eethoek juist weer een trendy, eigentijds uitstraling geeft. Dus wat jouw interieurstijl ook is, met rotan eetkamerstoelen sla je nooit de plank mis.

Eindeloos combineren met rotan eetkamerstoelen

Ben je fan van de natuurlijke woontrend en wil je deze doorzetten in de rest van jouw interieur? Combineer de rotan eetkamerstoelen dan met lekker veel groen in de vorm van planten en aardse kleuren zoals beige, wit, bruin en zand. Dit kan met placemats, sierkussens of een tafelkleed. Een rotan hanglamp boven de tafel staat ook prachtig. Mix & match om jouw ideale setting te creëren.

Match perfect met jouw eettafel

Onze gouden tip: reken 70 cm per stoel, dan creëer je voor iedereen een fijne, ruime zitplek. Dit betekent dat je aan een rechthoekige tafel van 140 cm lang, 6 stoelen kwijt kan (waarvan twee aan de kopse kanten). Aan een tafel van 220 cm passen 8 stoelen en aan een tafel van 300cm passen zelfs 10 stoelen. 

Wil je liever een vierkante of ronde tafel? Aan een tafel van 110x110 passen 4 stoelen, aan een tafel van 150x150 passen 8 stoelen. Bij een ovale eettafel kan je dezelfde verdeling aanhouden als een rechthoekige tafel, alleen vervallen hier de kopse kanten.

Rotan eetkamerstoel kopen?

Als je jouw favoriete rotan eetstoel hebt uitgezocht, kan je deze eenvoudig en snel online bestellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze inspiration stores om eerst te proefzitten en de rotan eetkamerstoelen te bekijken.