Kunstplanten

18 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Kave Home

Kunstplant Olive Tree

129,-
Kave Home

Yucca

36,99
Kave Home

Lyrata

49,99
Kave Home

Kunstplant Enkianthus

165,-
Kave Home

Ficus

84,50
Kave Home

Palmera

109,-
Kave Home

Monstera

89,99
Kave Home

Kunstplant Sansevieria

36,99
Kave Home

Kunstplant Palm Tree

50,50
Kave Home

Kunstplant Banano

109,-
Kave Home

Aeonio

9,99
Kave Home

Kunstplant Ficus

109,-
Kave Home

Kunstplant Palmera

109,-
Kave Home

Anthurium

27,99
Kave Home

Kunstplant Pachira

109,-
Kave Home

Kunstplant Banana

145,-
Kave Home

Kunstplant Ficus

199,-

Van nepplant naar prachtige kunstplant

Droom jij ook van een groene oase om je heen? Maar ontbreekt het aan groene vingers of heb je gewoon geen tijd voor het onderhoud van meerdere kamerplanten? Geen nood! Onze kunstplanten zijn zo nagemaakt dat ze levensecht lijken en je absoluut niet door heb dat het om nep planten gaat. Zo creëer je met gemak een groene, sfeervolle omgeving waar je jarenlang plezier van hebt.

Kwaliteit kunstplanten zonder gedoe

Onze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen kunnen we de kunstplanten heel natuurgetrouw na maken. Zowel de kleine kunstplantjes als de grote kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden.Het enige verschil zit ‘m in het onderhoud. Onze kunstplanten hoef je niet te snoeien, op te binden, water te geven of wat dan ook. Het enige wat gedaan moet worden is af en toe met een stofdoek of plumeau het stof van de bladeren te halen.

Kunst planten in iedere woonruimte

Het grote voordeel van kunstplanten, is dat je ze werkelijk overal kwijt kunt. Waar echte planten soms een behoorlijke eisen-lijstje hebben (niet direct in het zonlicht, in de tocht of in de buurt van de verwarming plaatsen) kan je deze mooie kunstplanten overal neerzetten. Dus ook dat donkere hoekje kan gewoon versiert worden door een mooie groene kunst kamerplant. Een ware aanvulling voor je hal, woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of toilet. Plaats een grote kunstplant op de grond als grote eyecatcher of leuk je vensterbank of dressoir op met een frisse groene kunstplant. Koop er meteen een passende bloempot bij en je hebt meteen een prachtige set voor jarenlang woongenot.

Levensechte kunstplanten kopen? Bestel ze eenvoudig online

Nepplanten online bestellen? Laat je verrassen door ons ruime assortiment aan topkwaliteit kunstgroen. De meeste modellen hebben wij op voorraad, zodat je snel kunt genieten van je groene kamergenoot. Mix & match jouw favorieten en stel een groene oase samen om jouw woonkamer om te toveren tot een groene oase.