Vloerkleed Tooper

170 x 230 cm | Wol | Tooper, grijs

 719,-  699,-
Op voorraad

Vloerkleed Vintage

80 x 150 cm | Katoen | Antraciet

 249,-

Een vloerkleed voor elk interieur

Een mooi vloerkleed doet wonderen voor een interieur. Toch is het vaak lastig kiezen. Bij Goossens helpen we je graag om de juiste keuze te maken zodat jouw nieuwe vloerkleed perfect bij je inrichting past.


Hoogpolig versus laagpolig

Wil je een heerlijk zacht of liever toch een strak kleed onder je voeten? Een hoogpolig vloerkleed straalt knusheid en warmte uit. De polen van deze kleden zijn meestal tussen de 4 en 6,5 centimeter lang en kunnen uit diversen materialen bestaan. Een laagpolig vloerkleed voelt door de kortere polen vaak iets stugger aan en is eenvoudig schoon te houden. Ideaal dus voor mensen met huisdieren of allergieën.

Hippe vloerkleden

Gaat jouw inrichting graag mee met de tijd? Spring dan terug naar de jaren ‘60 en kies voor een patchwork vloerkleed. Deze vloerkleden geven een vrolijke vintage look aan je kamer en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Hippie chic is het helemaal!


Kies voor kleur

Is de inrichting van je woning neutraal en breng je met accessoires graag kleur in je interieur? Met een geel vloerkleed heb je een goede eyecatcher te pakken en haal je het zonnetje in huis. Heb je juist knallers van muren en houd je daarom je accessoires liever rustig? Een grijs vloerkleed zorgt voor een neutrale toon in je interieur.


Tapijt kopen?

Een mooi vloerkleed is een investering, maar voegt minstens zoveel comfort toe aan je woongenot. Wil je een wollen vloerkleed of liever een van sisal? Bezoek een van onze winkels om de diverse materialen te voelen en te ontdekken welk vloerkleed het beste bij jou past. Weet je al precies wat je wilt? Bestel hem dan snel in onze webshop!