Woonstijl Urban industrieel

LIVE THE CITYLIFE MET INDUSTRIËLE MEUBELS

Industrieel wonen betekent leven in grote ruimtes waarin sterke constructies en ruwe materialen hét fundament zijn. The rougher, the better! Met ruige componenten en uitgesproken elementen, zoals een onafgewerkte look op de muren en een gietvloer, wordt de industriële woonstijl verder verwezenlijkt. Mix met meubels die zijn gedesigned met robuuste materialen als onbewerkt hout, beton, metaal en grove leersoorten. Juist die stoere eigenschappen van deze materialen zorgen voor een industriële re-used look in je eigen ‘factory’. Een ware metropolitan is gecreëerd. Live the citylife!
Kleuren die matchen bij industrieel wonen

Een industrieel interieur typeert zich door een kleurenpalet waarin aardetinten domineren. De basis wordt veelal gecreëerd met neutrale tinten. Denk aan zwart, wit, taupe en uiteraard alle grijstonen: van antraciet tot muisgrijs tot grafiet. Variatie breng je vervolgens aan met kleuren als geelgoud, zeekraalgroen of een andere kleur die voor jou voortreffelijke eyecandy is.Industriële meubels en designs

STOER EN ROBUUST

De designs die bij een industrieel interieur passen zijn ruim vormgegeven producten met basic vormen, vintage afwerkingen en eclectische invloeden. Veelal kenmerkt deze stijl zich door de grove attributen, die nonchalant in de woning zijn geplaatst. Less is more, maar de voorwaarde is wel dat alle producten in het oog springen. Samen resulteren de meubels in een krachtige omgeving.


Industriële designs

-15%

Hoekbank Jonas

1.699,- 1.444,-
1-5 werkdagen in huis
-10%

Wandmeubel Santos

1.239,- 1.115,-

2 Zits Wout

1.729,-

Eetkamerstoel Chaplin

199,-
1-5 werkdagen in huis

Hoekbank Marshall met hocker

7.449,-
Mogelijk vanaf 3.969,-

Urban industrieel inspiratie

Shop de stoerste industriële meubels

Met een paar industriële meubels kun jij jouw interieur al een stoere look geven. Denk bijvoorbeeld aan een industriële kast, stoere eetkamerstoelen voor een industrieel interieur of een industrieel tv-meubel. Wil je alvast beginnen met een paar kleine aanpassingen? Kies dan voor een mix van industriële lampen, zoals industriële vloerlampen of industriële hanglampen.Toch liever een andere woonstijl?