header-algemeen-slaapadvies

Lekker slapen: een droom die uitkomt

Gemiddeld slapen we een derde van ons leven, maar dat maakt ons niet meteen een luilak. We hebben deze nachtrust hard nodig. Om te herstellen bijvoorbeeld, maar vooral om onze batterij weer op te laden. Overdag willen we namelijk vol energie aan onze dag beginnen. Als je dan een goede nacht hebt gehad, is het helemaal niet zo´n ramp als de wekker gaat.

Boxspring of Ledikant

Wij willen ook dat jij uitgerust aan je dag begint. Daarom geven we je graag advies bij het uitzoeken van een nieuw bed. Want heb je nu een boxspring nodig of ligt een ledikant eigenlijk ook heel erg goed? We helpen je snel uit de droom: het ligcomfort heeft vooral te maken met het type matras. We kunnen ons voorstellen dat je op dit punt enigszins verstrikt raakt in de dekens, maar geen nood. We leggen je alles uit zonder dat het slaapverwekkend wordt.van-comfortbale-boxsprings-tot
Boxsprings
Ledikanten

Topmerken

Alleen het beste is goed genoeg. Onze collectie vertegenwoordigt merken waar we trots op zijn. Caresse is tijdloos, dankzij de felgekleurde stoffering van NxtDay stap je niet meer met het verkeerde been uit bed , MLine staat stipt op nummer 1 bij topsporters en bij Norma weten ze als oudste bedden- en matrassenleverancier gewoon alles van slapen.

Matrassen

Ben je op zoek naar een nieuw matras, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ons advies: luister naar je lichaam. Met een paar simpele vragen kom je al een heel eind. Voeg daar een beetje extra comfort aan toe en je slaapt de sterren van de hemel.

Alles over matrassen

Infinity

Met Infinity by Goossens maken we het lijstje topmerken compleet. Doordat je deze boxsprings in vijf stappen kunt samenstellen, is Infinity in korte tijd tot Goossens bestseller gekroond. Ook de Consumtenbond heeft de kwaliteit van infinity erkend. Ons Infinity 200 HR matras krijgt namelijkeen dikke 7,5.

Bekijk Infinity

Een kast die past

Een comfort zone creëer je niet alleen door het juiste bed. Slaapkamer meubels doen de rest van het werk. Een slaapkamer is een plek van rust als het opgeruimd is. Zorg dat rondslingerende kleding voorgoed verleden tijd is door het netjes op te bergen in een kast. Dat kan een simpele opberger zijn, of een kast op maat, waar zelfs ruimte gereserveerd is voor jouw verzameling schoenen of maatpakken.

Alles over kledingkasten

Bedlinnen

Zacht, luxe en een afwerking waar je U tegen zegt. Dankzij onze dekbedden en kussens lig je nooit meer in de kreukels. Beloofd.

Alles over bedlinnen