Goossens design

ONZE COLLECTIE IS EVEN UNIEK ALS JIJ

Goossens design: Kwaliteit x vakmanschap

Goossens design staat voor een uniek ontwerp, duurzame productie en uitgebreide kwaliteitscontrole met uiterste precisie. En dat al 65 jaar. Zorgvuldig vakmanschap is zichtbaar én onzichtbaar vertaald in onze signature meubels.

Goossens Design is een van de unieke Goossens beloften en hét fundament van de nieuwe collectie. ‘Wij staan voor 65 jaar ervaring, vakmanschap en liefde voor design, wat we zichtbaar én onzichtbaar vertalen in onze meubels. We zorgen altijd voor uniek ontwerp, duurzame productie en uitgebreide kwaliteitscontrole. Dat hebben we allemaal zelf in de hand.

Door de korte lijnen maken we onze designs toegankelijk voor iedereen die droomt van betaalbare luxe. Onze topdesigners zijn pas tevreden als trends, comfort en uitmuntende kwaliteit samenkomen in een design dat je stoutste woondromen waarmaakt.

Unieke collectie

Met een Goossens-meubel in je interieur maak je een weergaloos statement. Onze uitgebreide collectie bestaat uit zo’n 3000 unieke producten die door het Brand & Creative team worden ontwikkeld. Zij inspireren en adviseren onze designers, die vervolgens hard aan de slag gaan met de ontwikkeling van de collectie. Zo ben je verzekerd van een uniek meubel in huis.

Een sterke constructie van de beste kwaliteit die ook nog eens een lust voor het oog is. Onze collectie is even uniek als jij.

  • Tijdloze designs gecombineerd met actuele trends
  • Eigentijds, met liefde voor design
  • Geraffineerde, onderscheidende details
  • Vier unieke woonstijlen

Het Design DNA van Goossens

Als Brand & Creative manager is Maayke Goossens dagelijks bezig met nieuwe designs. Samen met haar team ontwikkelt zij de nieuwe collecties en ontwerpt ze eigen producten. ‘We willen een onderscheidend en uniek assortiment dat nergens anders te vinden is. Dat is de grootste kracht van Goossens.’

De passie voor product design heeft Maayke niet van een vreemde. ‘Voorheen deed mijn moeder dit, en daarvoor mijn opa en oma. Het zit in ons DNA.’

Ontmoet de meesterwerken

Een Goossens design is net zo uniek als dat jij bent. Meegaan met de massa is iets wat we met onze ontwerpen juist níet doen. Al 65 jaar worden designs met een uniek Goossens signatuur vormgegeven. Ieder ontwerp is een creatie waar we trots op zijn, omdat we geen genoegen nemen met een voldoende.

Maak kennis met onze Meesterwerken; creaties die zijn ontstaan uit 65 jaar kennis en kunde.

bekijk de meesterwerken

De goossens collecties

Van Basic tot Excellent

Wij helpen het interieur te creëren dat het beste in je naar boven haalt, wat je behoefte of budget ook is. Met ons brede assortiment bieden we ruime keuze in verschillende prijs- en comfortniveaus. De keuze is aan jou!goossens basic

BIJZONDER BEREIKBAAR

Een woondroom realiseren op elk prijsniveau. Wij vinden dat dat moet kunnen en dankzij 65 jaar ervaring kan dat ook.

Met het onlangs geïntroduceerde Goossens Basic creëer je een bijzonder interieur tegen een bereikbare prijs, zonder in te leveren op kwaliteit of originaliteit. Onze Basic collectie geeft je de ruimte om trends op de voet te volgen.

shop goossens basicgoossens

TIJDLOOS COMFORT

Een Goossens design herken je aan een weergaloos ontwerp, dat perfect past binnen het heden, maar zich dankzij het tijdloze karakter ook thuis voelt in een interieur van de toekomst.

Onze creaties zijn one of a kind, gedetailleerd en strak afgewerkt. Een Goossens creatie zal nooit tegenvallen omdat comfort en kwaliteit altijd voorop staan.

shop goossensgoossens excellent

EEN KLASSE APART

Een design zoals je dat van Goossens gewend bent, met extra focus op comfort. Het Goossens Excellent label staat voor meubels met een rijke uitstraling dankzij de beste materialen en een uitzonderlijke ergonomie.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deze ontwerpen helemaal naar jouw wens te customizen. Dat noemen we een klasse apart.

shop goossens excellentgoossens eco

GENERATIES LANG WOONPLEZIER

Natuurlijk worden Goossens meubels al duurzaam geproduceerd, maar met Goossens Eco gaan we nog een stapje verder.

Deze ontwerpen worden gemaakt op basis van duurzame en hergebruikte materialen. Daardoor zijn de meubels uniek, de designs tijdloos en de kwaliteit uitmuntend: een garantie voor generaties lang woon- en slaapplezier.

shop goossens eco


Garantie voor generaties lang woonplezier

Onze collectie bestaat uit meubels die voorzien zijn van de beste kwaliteit. Door onze jarenlange expertise weten wij waar een meubel aan moet voldoen. Wij creëren een unieke, eigentijdse collectie tegen eerlijke prijzen, met een kwaliteit waar wij 100% achter staan. Voordat een meubel onze inspiration stores bereikt, ondergaat het strenge kwaliteitscontroles. Dit alles hebben we zelf in eigen hand en dat geeft zekerheid.

Goossens garandeert je de beste prijs en uitgebreide services.
Juist omdat we dit in eigen hand houden, kunnen we jou de beste prijzen en services aanbieden.

Elders een beter aanbod? Dan ontvang je het prijsverschil retour & passen we de prijs direct aan. Met al meer dan 65 jaar ervaring weet Goossens de beste prijs-service te garanderen.

alles over de prijs-service garantie


ONTDEK DE COLLECTIE

EN VIND JOUW GOOSSENS ITEM

________

Goossens

Hoekbank Jim incl. Hocker

1 arm links 110+1,5 za 110+hoek 110x103...

2.499,-
Goossens

Hoekbank Rovato

Hoekbank met chaise longue | 2 arm links...

2.959,-
-10%
Sale
Goossens

Hoekbank Coco

Hoekbank | 2 zits arm links + ligelement...

1.539,- 1.385,-
Goossens Excellent

2 Zits Jovani

2 zits | leer | Leer buffalo sofia olive

1.649,-
-20%
Sale
Goossens

Boxspring Forma Frame

Vlak 140 x 200 cm(=2x 70 x 200 cm)+...

1.799,- 1.439,-
Goossens

Eetkamerbank Rob

113 cm breed | stof | eiken zwart | Royal...

599,-