Kasten op maat

Speciaal voor jou op maat gemaakt

De perfecte kast voor in je slaapkamer stel je zelf bij ons samen. Wat voor slaapkamerkast je ook zoekt, bij ons vind je hem sowieso! Van compacte kledingkast tot complete walk-in closet; het is allemaal mogelijk. Houd je van strakke designs, of ben je meer van de details? Bij ons vind jij jouw lieveling. Van kasten zonder poespas tot prachtige omlijstingen. Uitgevoerd in hout, fineerhout of glas: jij vraagt, wij draaien!

Kies je favoriet en bepaal daarna onder andere de maat en kleur van je gloednieuwe kast. Ook het aantal te kiezen accessoires is zeer groot. Denk aan legplanken, ladeblokken, roedes en meer. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. Van een bescheiden kledingkast tot een luxe kastenwand waarin ook je bedlinnen, handdoeken en schoenencollectie een plekje krijgen. Na het doorlopen van een aantal simpele stappen, is de slaapkamerkast die je zoekt een feit.

Je hebt de keuze uit vier concepten: Easy Storage, Storage, Big Choice en 20 up. Welke het beste bij jou past, hangt af van wat je wensen zijn. Daarom hebben we de pluspunten per kast voor je opgesomd, zodat je in een oogopslag ziet welke van de vier concepten aansluit op jouw wensen. Kom naar één van onze winkels en laat je door onze adviseurs informeren over alle specifieke mogelijkheden voor een kast op maat.


Welke kast past bij jou?Laat je inspireren

BEZOEK DE WINKEL OF KIJK ONLINE

Liever snel antwoord op je vraag? Klik dan hier voor alle contactmogelijkheden.