GOOSSENS X THEO-BERT

Leven in kleur

Ben jij ook gek op kleur en kan jouw interieur wel wat meer kleur gebruiken? Laat je verrassen door drie inspirerende interieursettings, samengesteld door interieurblogger en kleurexpert Theo-Bert Pot.

Interieurblogger The Nice Stuff Collector
Expert & influencer op het gebied van kleur
Bekend van tv
Ontdek 3 waanzinnige ruimtes gestyled door Theo-Bert

Romantisch wonen
Dit wil je: een romantische, zachte setting vol warme kleuren. Aaibare materialen als fluweel, satijn, bouclé of wol spelen hier de hoofdrol, maar je kan hier een verrassende twist aan geven door een betonnen tafel toe te voegen.


lees de blog

Vintage statement
Vintage invloeden, met het comfort en de kwaliteit van nu. Combineer het beste uit twee werelden en creëer een eigentijdse retro look in huis. Mix leuke prints met gewaagde kleuren en creëer een geheel eigen stijl met catchy effecten.


lees de blog

Hotel Chic
Haal het rijke hotel gevoel in huis. Een elegante woonstijl dat luxe toont.. Gevuld met een donker kleurenpalet vol warmte..Velvet en goud zijn onmisbaar. Ontdek alle ingrediënten voor een weelderig effect, of ga voor een subtiele variant.


lees de blog

Stuur jouw woonvraag in

Wil jij alles weten over het combineren van kleuren, structuren en prints? Of heb je juist vragen over de juiste indeling van jouw woonruimte? Stuur je woonvraag in en wie weet krijg je 18 oktober antwoord op jouw woonvraag van Theo-Bert Pot tijdens de livesessie via ons Instagram kanaal.

stuur jouw woonvraag in

Win een make-over van Theo-Bert t.w.v. 3.000,-


doe nu meeHulp nodig?
Vind je kleuren prachtig, maar ontbreekt de wow-factor? Laat je verrassen door onze interieur adviseurs. Zij nemen je helemaal mee in de wereld van kleur en tonen je diverse perfect matchende meubelcombinaties.

gratis interieuradvies

Zelf aan de slag
Verzamel (pinterest)afbeeldingen van je favoriete meubels, voeg een verfkleur toe die je mooi vindt voor de muur en mix dit met het materiaal van de meubels die je op het oog hebt.

zo maak je een moodboard