Premium care service – Leatherlook

De Premium care service – Leatherlook laat jou zorgeloos genieten van je kunstleren interieuritem. Want met de aankoop van deze service, ontvang je extra veel voordelen. Welke dat precies zijn, lees je hier. Je ontvangt deze service voor een periode van 3 jaar. Let op: de Premium care service is alleen bij de koop van je nieuwe interieuritem aan te schaffen, op een later moment is dit niet meer mogelijk.


1. Vlekbeschermingsmiddelen

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van een vlekvrij meubel. Als je kiest voor onze Premium care service – Leatherlook, ontvang je van ons de nodige leatherlookprotect producten waarmee je jouw kunstleren meubel kunt behandelen. De speciale laag die je zelf aanbrengt, voorkomt vervolgens zo veel mogelijk het intrekken van de meest voorkomende vlekken.

2. Garantie op de meest voorkomende vlekken

Het kan zijn dat er alsnog een ongelukje gebeurt, waardoor er een vlek is ontstaan in jouw meubel. Direct handelen vergroot de kans dat je zelf de vlek helemaal kunt verwijderen. Raadpleeg daarvoor onze vlekkenwijzer.

vlekkenwijzer

Is de vlek daarna nog zichtbaar? Dan komen onze servicespecialisten graag bij je langs om de vlek alsnog te verwijderen. Deze vlekgarantie op kunstleren meubels geldt op de volgende vlekken:

  • Dranken (koffie, thee, chocolademelk, vruchtensap, cola, wijn, bier, likeur)
  • Lichaam (transpiratie, huidvet, urine, braaksel, ontlasting, bloed)
  • Nadelige gevolgen van medicijngebruik

Daarnaast heb je eenmalig garantie op barstvorming van het kunstleer (craquelé-effect).

Voor andere vlekken in jouw meubel, kun je nog steeds onze hulp inschakelen. Hier vragen wij dan wel een vergoeding voor. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice.
0413 - 212 855

Chat met een medewerker


3. Gratis care middelen

om je meubel in topconditie te houden

Wij leveren kwaliteit. En om die kwaliteit te behouden, is goede verzorging van jouw meubel nodig. Daarom ontvang je van ons gratis leatherlook care middelen die jouw leren meubel in topconditie houden.

Ontdek ook onze tips voor het onderhouden van jouw kunstleren interieuritem


Lees alle onderhoudstips

4. Gratis reparatieservice

Waar andere services en garanties ophouden, bieden wij een gratis reparatieservice. Dit is een extra uitgebreide service en garantie, waarbij onze servicemonteurs eventuele gebreken van jouw meubel repareren. Uiteraard zijn de voorrijkosten van 99,- voor onze rekening. Nog een extra voordeel voor jou.

Voor jouw leren meubel kun je gebruik maken van deze service, als de volgende zaken zich bij jouw interieuritem voordoen:

  • Verstevigen en/of opvullen van zitplaatsen als deze overmatig inkuilen
  • Reparatie van losgeraakte stiknaden
  • Reparatie van losgeraakte knopen
  • Verhelpen van piep- en kraakgeluiden


Certificaat Premium care service – Leatherlook

Bij levering van je nieuwe interieuritem, ontvang je van ons het certificaat Premium care service – Leatherlook. Dit is je garantiebewijs, bewaar deze dus goed.