Premium care service – Wood

De Premium care service – Wood laat jou zorgeloos genieten van je houten interieuritem. Want met de aankoop van deze service, ontvang je extra veel voordelen. Welke dat precies zijn, lees je hier. Afhankelijk van je gekozen meubel, ontvang je deze service voor een periode van 3 of van 7 jaar. Let op: de Premium care service is alleen bij de koop van je nieuwe interieuritem aan te schaffen, op een later moment is dit niet meer mogelijk.


1. Gratis care middelen

om je meubel in topconditie te houden

Wij leveren kwaliteit. En om die kwaliteit te behouden, is goede verzorging van jouw meubel nodig. Daarom ontvang je van ons gratis wood care middelen die jouw houten meubel in topconditie houden.

Ontdek ook onze tips voor het onderhouden van jouw houten interieuritem


Lees alle onderhoudstips

2. Gratis reparatieservice

Waar andere services en garanties ophouden, bieden wij een gratis reparatieservice. Dit is een extra uitgebreide service en garantie, waarbij onze servicemonteurs eventuele gebreken van jouw meubel repareren. Uiteraard zijn de voorrijkosten van 99,- voor onze rekening. Nog een extra voordeel voor jou.

Voor jouw houten meubel kun je gebruik maken van deze service, als de volgende zaken zich bij jouw interieuritem voordoen:

  • Verhelpen van piep- en kraakgeluiden
  • Afstellen van deuren en lades
  • Herstellen van krimp- en werkscheuren
  • garantie op scharnieren, sloten en geleiders


Certificaat Premium care service – Wood

Bij levering van je nieuwe interieuritem, ontvang je van ons het certificaat Premium care service – Wood. Dit is je garantiebewijs, bewaar deze dus goed.