Topmatrassen

7 resultaten

Goossens
429,-
-51%
OP =OP
Goossens

Infinity Topdek Cool

Verkrijgbaar in diverse maten

59,- 29,-
Snel in huis
-25%
Goossens
259,- 194,-
Goossens
429,-
Goossens
179,-
Goossens
379,-
Goossens
379,-

Topmatrassen: De finishing touch voor je matras

Een topmatras, ook wel topper of topdekmatras is niet zomaar wat extra luxe bovenop je nieuwe of huidige matras. Met een topmatras kan je namelijk het ligcomfort van je bed of boxspring helemaal afstemmen op basis van jouw wensen. Daarnaast biedt een topmatras nog veel meer voordelen. Probeer het zelf en ervaar een nachtrust als nooit tevoren.

Voordelen van een topmatras

Een topmatras biedt je extra comfort, afhankelijk van jouw individuele slaapwensen. Of je het nu snel warm hebt in bed, een actieve ondersteuning zoekt of bijvoorbeeld reumatische klachten hebt waardoor je je lichaamswarmte in bed zoveel mogelijk wil behouden, het juiste topmatras geeft antwoord op jouw specifieke slaapwensen. Doordat een topmatras in feite een extra comfortlaag levert met - afhankelijk van jouw wensen - een verkoelende gelschuim, extra ondersteuning dankzij een extra laag pocketvering of traagschuim waar je lichaam helemaal in weg zakt geeft een matrastopper volledig antwoord op jouw slaapbehoeftes. Daarnaast verlengt een topmatras de levensduur van je matras, doordat het topmatras vocht opvangt en de druk opvangt. 

Matrastoppers in alle soorten en maten

Door gebruik te maken van verschillende hoogwaardige materialen, bieden wij voor iedereen een topdekmatras dat op het lijf is geschreven. Onze topmatrassen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, van 70x200 tot 180x210. Kies voor een individueel topmatras of juist voor een tweepersoons topper.

Wat biedt een matrastopper nog meer?

Door verschil in postuur tussen jou en jouw partner is het heel normaal om twee verschillende matrassen te hebben. Met een matrastopper creëer je een compromis voor beiden slapers en maak je weer een geheel van je bed. Want met een tweepersoons topmatras heb je geen last meer van die vervelende naad tussen de twee matrassen.

Daarnaast heb je met de toevoeging van een topmatras een hogere instap waardoor je gemakkelijker in en uit bed kan stappen. Nóg een bijkomend voordeel: met een topper verleng je de levensduur van je gewone matras.

Kom proefliggen en test onze topdekmatrassen

Koop snel een matrastopper en ervaar zelf al deze voordelen. Wil je het comfort van een topmatras zelf ervaren? Kom proefliggen in een van onze winkels. Onze slaapexperts staan klaar om je – geheel vrijblijvend- van persoonlijk slaapadvies te voorzien.