Woonwinkel Peer

Ook in België volop woon- en slaapinspiratie

Adresgegevens:

Peer - wonen & slapen
Baan naar Bree 127
3990 Peer

route bekijken

Contactformulier

Openingstijden:

Maandag (Tijdelijk gesloten)
Dinsdag (Tijdelijk gesloten)
Woensdag (Tijdelijk gesloten)
Donderdag (Tijdelijk gesloten)
Vrijdag (Tijdelijk gesloten)
Zaterdag (Tijdelijk gesloten)
Zondag (Tijdelijk gesloten)

Aangepaste openingstijden:

Tijdelijk gesloten
Excuses, wij volgen de maatregelen omtrent het Coronavirus op, daarom is deze winkel helaas gesloten tot nader bericht. Houdt deze pagina in de gaten voor actuele openingstijden.

   

Je kunt online gewoon bij ons bestellen, je meubels worden dan met zorg bij je thuis gebracht, waarbij we extra goed letten op de hygiëne. Lees hier meer.

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel. Lees verder


SHOWROOMMODELLEN

Ontdek de ruime keuze showroommodellen in winkel Peer. Je vind er onder andere banken, stoelen, tafels en een hoop slaapartikelen in perfecte staat. Ontdek vast een greep uit de showroommodellen.

impressie showroommodellen


winkel-peer-1x2-2
winkel-peer-1x2-1
winkel-peer-2x2_2

Alles over Goossens Peer

Ook in België volop woon- en slaapinspiratie

Goossens zoekt letterlijk de grens op! Naast de vele winkels in Nederland, vind je in het Belgische Peer ook een Goossens winkel vol inspiratie op het gebied van wonen en slapen. Met een oppervlakte van 7.000m² vind je compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Aan inspiratie geen gebrek dus, want voor iedere woonstijl zijn er passende meubels en accessoires te vinden. Houd je van Scandinavisch of wil je liever een landelijke inrichting? Wat je smaak ook is; grote kans dat je bij Goossens in Peer slaagt.

Maak van interieur shoppen en gezellig dagje uit: bij Goossens in Peer kun je namelijk óók lekker lunchen in het restaurant. Voor de kleine gezinsleden is er een speelhoek, zodat jij en je partner ontspannen meubels kunnen testen of advies kunnen inwinnen bij één van onze adviseurs.

Ben je na al dat shoppen een beetje moe geworden? De koffiebar biedt je een heerlijke oppepper in de vorm van een cappuccino, macchiato, latte of een warme chocomel. Zo heb je weer genoeg energie voor de terugreis.

winkel-Peer-2018-2-sylvia

"Klanten komen vaak nog langs om het resultaat te laten zien"

Iedere dag is weer een leuke uitdaging. Zelfs na duizenden adviesgesprekken in 24 jaar tijd. Al heb je tien dezelfde woningen, de bewoners zijn altijd verschillend. Juist dát maakt mijn werk zo leuk. Of het nu gaat om een compleet interieur, of om iets verrassends te creëren met oude - en nieuwe meubels; bij Goossens maak je het plaatje compleet.

De wisselwerking tussen een interieuradviseur en de klant moet goed zijn. Luisteren is het toverwoord. Het gaat hierbij niet alleen om ‘een smalle ruimte met veel ramen’, maar vooral om de mensen die er wonen. Waar ze van houden en waar ze van genieten. Als men met een grote glimlach naar huis gaat, heb ik mijn werk goed gedaan.Interieurstyliste

handtekening-peer-sylvia_2

Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

Maak een afspraak

voor echt advies


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Peer: