Woonwinkel Utrecht

Dompel je onder in 3.500m² wooninspiratie

Adresgegevens:

Utrecht - wonen
Kaap de Goede Hooplaan 40
3526 AR Utrecht

kies je bezoekmoment

route bekijken

Contactformulier

Openingstijden:

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Aangepaste openingstijden:

1ᵉ Pinksterdag (31 mei)    11:00 - 17:00
2ᵉ Pinksterdag (1 juni) 11:00 - 17:00

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM nauwkeurig op. Zo hebben we diverse maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Ook monitoren we het aantal personen dat zich in onze winkel bevindt en waarborgen we op allerlei manieren de 1,5 meter afstand tussen onze klanten onderling en ons personeel. Lees verder


Alles over Goossens Utrecht - wonen

Dompel je onder in een wereld vol wooninspiratie

Bij Goossens Utrecht vind je vele compleet ingerichte woonkamers. Maak kennis met onze wooncollectie en doe ideeën en inspiratie op voor jouw eigen interieur.
De mix van verschillende stijlen, smaken en sferen zorgen voor een gevarieerd aanbod, waardoor je altijd jouw persoonlijke touch kan geven aan de laatste woontrends. Onze woonexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Kom gezellig langs voor een dagje interieurshoppen. Klaar met woonshoppen? Neem dan ook een kijkje in onze beddenwinkel even verderop.


utrecht-adviseurs-bram

“Test een bank op de manier hoe je thuis ook op de bank zit”

“Wat ik merk is dat mensen een bank vaak ‘verkeerd’ testen. Ze gaan helemaal recht en totaal niet comfortabel in de bank zitten. Op die manier zit een bank vaak te diep en niet lekker. Mijn tip is om een bank te testen op een manier hoe je thuis ook op de bank zit. Bijvoorbeeld wanneer je lekker onderuitgezakt in de bank zit na een dag werken. Ga eens zitten hoe je thuis ook zit, dan zit de bank ineens veel beter!

Soms heb je al in gedachte wat je ongeveer wilt voordat je naar de winkel gaat. Dan is het heel fijn als mensen foto’s, plaatjes, moodboards of Pinterest foto’s meenemen. Dat geeft mij super veel informatie en zo kan ik meteen gaan nadenken over welke meubels daar goed bij passen en welke meubels afvallen.”
Woonspecialist

utrecht-handtekeningen-bram


Vraag een afspraak aan
Wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, waarbij we alle tijd voor jouw vragen hebben? Vraag dan een afspraak aan.

winkel-maak-een-afspraak-desktop

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES


Bekijk het assortiment in woonwinkel Goossens Utrecht: