Goossens

Hoekbank Key West

1.799,-
OP=OP
Goossens

Hoekbank Latino

1-5 werkdagen in huis
1.799,-
Goossens

Hoekbank Luxor

2.599,-
Goossens

Hoekbank Rovato

2.619,-
Goossens

Hoekbank Jonas

1.699,-
Goossens

Hoekbank Jonas

1.799,-
Goossens

Hoekbank Suite

2.399,-
Goossens

Hoekbank Calvin

2.559,-

Kies je categorie:

Met een grijze hoekbank creëer je rust in ieder interieur

Met een hoofd dat nog tolt van de laatste vergadering én de rit naar huis plof je op de bank. Je kijkt om je heen en sluit je ogen. Je kruipt wat dieper in de comfortabele kussens en slaakt een zucht. Je bent thuis. Of je nu kiest voor een grijze hoekbank of een antracietkleurige bank met chaise longue, grijze hoekbanken vormen altijd een rustpunt in jouw interieur.

Een grijze hoekbank voor jouw persoonlijke stijl

Wanneer je kiest voor een grijze hoekbank, leg je de basis voor je interieur. Een grijze hoekbank past namelijk fantastisch in iedere woonstijl. Of je nou het 'Stijlvol Landelijke' type bent, meer van 'Urban Industrieel' of 'Elegant Chic' houdt, of misschien zelfs voor 'Modern Design' kiest. Je kunt met een grijze hoekbank namelijk heel eenvoudig combineren.

Zo creëer je in combinatie met knalkleuren in no-time een modern ontwerp, terwijl je met aaibare stoffen je grijze hoekbank omtovert tot het middelpunt van je landelijke woonkamer. Elegant chic bereik je in een handomdraai door een paar kussens in grijs- of aardetinten op je bank te leggen. Zo kom je zeker tot rust! Combineer je grijze hoekbank met een stoere, industriële salontafel of een gave strakke staande lamp en je urban sfeer komt direct tot leven.

Kwaliteit van onze grijze hoekbanken

Of ze nu grijs zijn of knaloranje: op de kwaliteit van Goossens hoekbanken kun je bouwen. Goossens’ banken staan namelijk voor uniek ontwerp, duurzame productie en uitgebreide kwaliteitscontrole. De hoogste kwaliteit, van de constructie tot de kleinste details. Daardoor zijn onze hoekbanken niet alleen een lust voor het oog. Ze hebben ook een stevige constructie. Een houten frame, stevige poten, verlijmde verbindingen, houtschroeven, een hardboard rugleuning en koppelmogelijkheden. De kussens van onze grijze hoekbanken en bankstellen zijn extra zacht met een gecombineerde vulling van de beste materialen.

Bij Goossens vind je altijd een grijze hoekbank die bij jou past. Niet alleen wat jouw persoonlijke stijl betreft, maar ook wanneer je aan het budget denkt dat bij je nieuwe grijze hoekbank hoort. Wij houden namelijk niet alleen van zachte kussens op onze hoekbanken. We houden ook van zachte prijzen.

Wil je een grijze hoekbank kopen?

Kom proefzitten in één van de inspiration stores en ontvang persoonlijk advies voor jouw woonwens. Je vindt altijd de stijl die bij je past, voor de beste prijs. Mix en match voor een intrigerende variatie of creëer je eigen grijze hoekbank met de eindeloze customize mogelijkheden. Heb je de grijze hoekbank van je dromen al in onze online store gevonden? Dan bestel je hem natuurlijk eenvoudig direct!


NAAR ALLE HOEKBANKEN