icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
-30%
Kave Home

Spiegel Wilton

139,- 97,-
Kave Home

Schilderij Beija

66,50
Goossens

Wandspiegel Dona

149,-
-31%
Kave Home

Behang Uriana

54,50 37,50
Goossens

Pas Spiegel Senza

199,-
-30%
Kave Home

Keisy

219,- 153,-
Goossens

Schilderij Patagonia

299,-
Goossens

Schilderij Sempra

1.495,-
Goossens

Schilderij Pink Pelican

199,-
Goossens

Schilderij City Red

353,15
Goossens

Schilderij Losa

595,-
Goossens

Schilderij Macro Leaf

199,-
-31%
Kave Home

Spiegel Icon

83,50 57,50
-30%
Goossens

Fotolijst Wild Life Mini Serie

92,- 64,-
Goossens

Schilderij Fly Bird

449,-
Goossens

Schilderij Fly Bird

199,-
Kave Home

Schilderij Bamidele

61,50
Goossens

Schilderij Pink Feather

399,-

29 van 250 producten

Wanddecoratie: de finishing touch aan je muur

Met wand decoratie maak je jouw interieur helemaal compleet! Wanddecoratie is bij uitstek geschikt om een personal touch aan je inrichting te geven. Door iets aan de muur op te hangen fleur je je woning helemaal op en je geeft verbinding aan je interieur doordat je er meer gelaagdheid in aanbrengt. Maak je wand compleet met een mooie sidetable, dressoir of vitrinekast en je woonruimte ademt een en al sfeer! 

Wanddecoraties in alle soorten en maten

Wanddecoratie kent vele vormen. Zo bieden we tal van schilderijen, wandkleden, muurdecoraties, wandplanken en -rekken, spiegels en klokken.  We hebben wanddecoraties voor alle woonstijlen, in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Niet alleen voor in de woonkamer is het een leuke aankleding, maar ook zeker voor de keuken, de hal en zelfs het toilet.

Zowel functioneel als decoratief

Natuurlijk kan je je muren ook opleuken met functionele accessoires. Denk dan aan wandplanken waar je je mooiste accessoires op kan uitstallen. Bijvoorbeeld een mooie fotolijst waar een dierbare herinnering in is vereeuwigd en een mooie plant in een leuke pot. Of monteer een wandplank boven je eettafel en leg hier je zitkussens en plaids op. Zo creëer je zonder al te veel moeite een leuke sfeer.  Wil je het helemaal functioneel? Plaats dan een wandplank in de hal waar je handige opbergmanden neer zet, bijvoorbeeld voor je handschoenen. Daarnaast kun je op een lege muur altijd nog een mooi wandkleed plaatsen. 

Wil je wanddecoratie kopen?

Heb je wand decoratie op het oog die binnenkort op jouw muur mag prijken? De meeste wanddecoratie hebben wij op voorraad. Je favoriete wanddecoratie heb je dus al binnen een paar dagen in huis. Je bestelling wordt dan met zorg geleverd door onze bezorgers. Natuurlijk kan je onze collectie muurdecoratie ook bekijken in een van onze inspiration stores. Check van te voren wel even goed de winkelvoorraden, dan weet je zeker dat je het decoratie item dat je op het oog hebt, in het echt kunt bekijken.