Woonstijl Modern design

ONE OF A KIND MET MODERNE MEUBELS

Een woning die een moderne woonstijl ademt, voelt aan als een artistiek designmuseum. Meubels met kubistische vormingen en strakke lijnen in combinatie met kunstige designs die gelden als blikvanger, zorgen voor een ruimtelijke omgeving.Color block

KLEUREN DIE MATCHEN BIJ MODERN WONEN

Een moderne woonstijl creëer je met een goede basis van wit, grijs, antraciet en bruin. Vervolgens wordt wel om een beetje lef gevraagd, met koele kleuren voeg je meer spanning toe. Durf met lila, groen, blauw, rood en andere heldere kleuren een statement te maken. Zowel met meubels als de hele ruimte. Want naast een opvallende bank of een groot kunstzinnig object, mag je ook gerust een muur van een indrukwekkende kleur voorzien.Moderne meubels

HOOGGLANS EN KUNSTSTOFFEN PRODUCTEN

Minimalisme maakt de moderne woonstijl groots. Less is more, maar de royale design-meubels die je in huis hebt staan, moeten uiteraard van uitstekende kwaliteit zijn.

Hoogglans meubels in combinatie met kunststoffen producten zijn een vereiste in een modern interieur. Deze in combinatie met luxe materialen als sterke stoffen, gladde leersoorten en hoogwaardig afgewerkt hout met hier en daar een metalen twist, brengen het interieur naar een hoger niveau.


Checklist

Nog even alles op een rijtje zodat je zeker
weet dat deze woonstijl je woning domineert.

Hoogglans meubels
Kunststof objecten
Zwart-wit in combinatie met color block
Strakke lijnen
Kubistische vormen
Gladde leersoorten


download de checklist


Moderne designs

-10%
Goossens

Hoekbank Key West

1.629,- 1.466,-
-10%
Goossens Excellent

Eetkamerstoel Manzini

349,- 314,-
-10%
Goossens

Hoekbank Luxor

2.599,- 2.339,-
-15%
Goossens

Fauteuil Valencia Velours

Uit voorraad leverbaar
449,- 381,-
Goossens Excellent

Bobby

1.449,-
-10%
Goossens Excellent

Avec

2.699,- 2.429,-

Modern design inspiratie

Moderne blogs

lees alle moderne blogs


Shop moderne meubels

Je eigen huis wordt een mini-museum met je eigen moderne meubels. Met een prachtige design bank kun je een waarachtig statement maken. Plaats er een strak vormgegeven moderne lamp en een hoogglans meubel bij en zorg voor een indrukwekkend schilderij. Veel meer heb je niet nodig voor een moderne inrichting.